Nyfiken på Chefs webbkurser? Anmäl ditt intresse här!

Intresseanmälan:

Detta är Chef Webbkurser:

Kompetensutveckling är en förutsättning för att bli en framgångsrik chef. Med Chef Webbkurser får du spetskompetens inom relevanta ämnen och håller dig uppdaterad i din roll som chef. Ta del av handfasta verktyg och få konkreta exempel hur du når utveckling.

Alla webbkurser är skräddarsydda för att passa dig i din roll som chef, men även andra medarbetare kan ha stor nytta av kunskaperna i kursen. Alla webbkurser genomförs i din egen takt: när, hur och på vilken enhet du vill. Det är kompetensutveckling på dina villkor helt enkelt. Vad vill du lära dig mer om?

Din intresseanmälan förbinder dig inte till ett köp. Vi kommer kontakta dig för att besvara eventuella frågor eller ge dig mer information.

Dessa kurser finns i webbkurs-biblioteket:

oversikt_outlook_1800
Ny kurs!
Chef webbkurser

Spara tid - bli ett Outlookproffs med Petra Brask

Outlook är ett viktigt arbetsredskap för många – men använder du programmet på ett så effektivt sätt som möjligt? I denna komprimerade webbkurs tar du del av effektivitetsexperten Petra Brasks bästa tips.

Ny kurs!
Chef webbkurser

Ekonomisk grundkurs

Även om du själv inte har finansiellt ansvar kan du som chef eller medlem i en ledningsgrupp behöva ha koll på vanliga ekonomiska begrepp, för att kunna förstå organisationens ekonomiska situation.

Ny kurs!
Chef webbkurser

Arbetsrätt i praktiken

Att hantera medarbetares önskemål ingår i så gott som alla chefers jobb. Men har du koll på de lagar och regler som gäller? Här får du en överblick över vad som gäller kring bl.a. ledighet och uppsägning.

utvecklingssamtal_1800x1013
Ny kurs!
Chef webbkurser

Utvecklingssamtalet

Utvecklingssamtalet är ett av dina viktigaste verktyg för att skapa resultat tillsammans med andra. Här får du med dig tips för vad du behöver tänka på före, under och efter utvecklingssamtalet.

nysomchef-oversikt1800
Ny kurs!
Chef webbkurser

Ny som chef - de 100 första dagarna

Det sägs att du har 100 dagar på dig att göra avtryck som ny chef. De 100 dagarna är en myt – ändå är början viktig. Det är då du lägger grunden för hur du ska vara chef och hur du uppfattas. Denna webbkurs är ett stöd för dig som just har tillträtt som chef.

erika_svensson_1130
Ny kurs!
Chef webbkurser

Hållbarhetsarbete i praktiken

Webbkursen för ledare som vill ta ansvar och arbeta konkret med hållbarhetsfrågor – inte bara prata om det.

bjorn_hedensjo_1130
Chef webbkurser

Stresshantering för chefer

Psykologen Björn Hedensjö ger dig konkreta verktyg för stresshantering. Du gör kursen i din egen takt – var, när och på vilken enhet du vill.

peter_berg_1800
Chef webbkurser

Att leda i förändring

Förändring pågår konstant, vare sig du vill det eller inte. Förändringsledare har lärt sig att förstå detta – och kan agera därefter. I Chefs webbkurs får du kunskaper och verktyg som hjälper dig att genomföra ett framgångsrikt förändringsarbete.

ankiudd_1130
Viktig!
Chef webbkurser

Konflikthantering för chefer

I Chefs webbkurs om konflikthantering får du konkreta tips och verktyg som hjälper dig att hantera konflikter och genomföra svåra samtal.

Anmäl ditt intresse här!

Inga frågor?

Köp och få tillgång till din kurs redan idag!

Gå direkt till biblioteket