Nyfiken på Chefs webbkurser? Anmäl ditt intresse här!

Intresseanmälan:

Detta är Chef Webbkurser:

Kompetensutveckling är en förutsättning för att bli en framgångsrik chef. Med Chef Webbkurser får du spetskompetens inom relevanta ämnen och håller dig uppdaterad i din roll som chef. Ta del av handfasta verktyg och få konkreta exempel hur du når utveckling.

Alla webbkurser är skräddarsydda för att passa dig i din roll som chef, men även andra medarbetare kan ha stor nytta av kunskaperna i kursen. Alla webbkurser genomförs i din egen takt: när, hur och på vilken enhet du vill. Det är kompetensutveckling på dina villkor helt enkelt. Vad vill du lära dig mer om?

Din intresseanmälan förbinder dig inte till ett köp. Vi kommer kontakta dig för att besvara eventuella frågor eller ge dig mer information.

Dessa kurser finns i webbkurs-biblioteket:

Paul Ronge, Mattias Bergman och Andreas Utterström
Chef webbkurser

Så hanterar du media som chef

Du behöver inte vara rädd för journalister. Men du måste förstå hur de jobbar. Hur undviker du att bli svarslös när du möter reportern? Och hur säljer du in dina egna nyheter? Dina lärare Paul Ronge, Mattias Bergman och Andreas Utterström har 60 års samlad erfarenhet från mediebranschen. Lär dig att hantera media som chef!

monica_renstig_1800x1013
Ny kurs!
Chef webbkurser

Så skriver du ett riktigt bra cv – med Monica Renstig

Karriärrådgivaren Monica Renstig har hjälpt tusentals personer att komma till intervju. I denna smarta snabbkurs ger hon sina allra bästa CV-tips och avslöjar vilka tricks som garanterat tar dig vidare i jobbsökandet.

lonesamtalet_1800x1013
Chef webbkurser

Lönesamtalet – med praktiska övningar

Nyckeln till rätt lönesättning ligger i en tydlig löneprocess – där både medarbetare och chef känner sig trygga i vad som gäller, vilka mål och kriterier som ska vara uppfyllda. Då är också förutsättningarna goda att medarbetaren lättare förstår hur du har värderat prestationen i pengar när det är dags att sätta lönen.

Konflikthantering
Chef webbkurser

Konflikthantering – med interaktiva övningar

Den här interaktiva utbildningen riktar sig till dig som är chef med personalansvar och som därmed kommer att behöva hantera konflikter mellan medarbetare, grupper av medarbetare eller hela avdelningar. Det har ingen betydelse vilken roll och erfarenhet du har, du kommer få värdefulla insikter och konkreta verktyg du kan ta med dig.

Feedback och återkoppling
Chef webbkurser

Feedback och återkoppling

Konsten att ge feedback eller återkoppling är central för att vi ska utvecklas, förändra, förbättra, eller fortsätta göra det som vi gör bra.  Här går vi igenom Best Practice för att ge – och ta emot – feedback!

oversikt_outlook_1800
Smarta tips
Chef webbkurser

Spara tid - bli ett Outlookproffs med Petra Brask

Outlook är ett viktigt arbetsredskap för många – men använder du programmet på ett så effektivt sätt som möjligt? I denna komprimerade webbkurs tar du del av effektivitetsexperten Petra Brasks bästa tips.

Ekonomisk grundkurs
Chef webbkurser

Ekonomisk grundkurs

Även om du själv inte har finansiellt ansvar kan du som chef eller medlem i en ledningsgrupp behöva ha koll på vanliga ekonomiska begrepp, för att kunna förstå organisationens ekonomiska situation.

Arbetsrätt i praktiken
Chef webbkurser

Arbetsrätt i praktiken

Att hantera medarbetares önskemål ingår i så gott som alla chefers jobb. Men har du koll på de lagar och regler som gäller? Här får du en överblick över vad som gäller kring bl.a. ledighet och uppsägning.

utvecklingssamtal_1800x1013
Chef webbkurser

Utvecklingssamtalet

Utvecklingssamtalet är ett av dina viktigaste verktyg för att skapa resultat tillsammans med andra. Här får du med dig tips för vad du behöver tänka på före, under och efter utvecklingssamtalet.

Anmäl ditt intresse här!

Inga frågor?

Köp och få tillgång till din kurs redan idag!

Gå direkt till biblioteket