Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!

Jobba på Chefakademin
Text: Calle Fleur
Publicerad

Tjänsten är tillsatt!

Chef har länge legat i digital framkant i tidskriftsbranschen – Chef.se har flera gånger utnämnts till Sveriges bästa tidskrift på nätet. I juni lanserar vi en ny kraftfull webbplattform som tillsammans med vår starka räckvidd (bland annat snart 130 000 följare på Linkedin) ger oss möjlighet att nå chefer och ledare i alla de kanaler och format som de efterfrågar. Nu toppar vi laget med en digital stjärna som kan ta Chefs redaktionella kanaler till nya höjder.

Du blir del av ett kreativt gäng som drivs av att producera högkvalitativ och relevant journalistik för Sveriges chefer. Chefs redaktion ger ut Chef, Sveriges största ledarskapstidning, skapar innehåll på Chef.se, redaktionella digitala nyhetsbrev samt digitala tjänster som appen Chefboken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Du arbetar nära redaktionsledningen och är en garant för att säkerställa att vi når ut i alla de kanaler som Sveriges chefer och ledare vill använda.

Vi ser att:

  • Du sprudlar av idéer och berättarlust. Du är lösningsorienterad och går snabbt från ord till handling. Du tar egna initiativ.
  • Du är en van skribent med en penna som glöder. Du bevakar Chefs ämnesområden utifrån chefer och ledares behov. Du är nyfiken, har omvärldskoll och näsa för trender. Du hänger med i aktuell samhällsdebatt och tycker att frågor om ledarskap och arbetsliv är spännande.
  • Du har erfarenhet från webbpublicering i digitala kanaler sedan tidigare. Vi arbetar i WordPress och följer nyckeltal i Google Analytics. Det är meriterande om du har arbetat med nyhetsbrev (vi arbetar i Apsis).
  • Du är peppad på att hitta nya, smarta sätt att sprida kunskap och paketera innehåll i digitala kanaler som webb, nyhetsbrev, poddar och sociala medie-kanaler.
  • Du är självgående, driven och känner ett stort engagemang för ditt uppdrag. Du gillar att arbeta i tvärfunktionella team och triggas av att nå – och helst överträffa – uppsatta mål.
  • Du förstår att humor och överraskning är två riktigt bra verktyg för att sprida seriöst journalistiskt innehåll – inte minst på sociala medier. Det innebär att du är vass på att vinkla och skapa intresse.

Om tjänsten:

Chef är del av Chefakademin, ett modernt medie- och kunskapsföretag som erbjuder chefsutveckling i form av utbildningar, event och redaktionella produkter i framkant. Chefakademin växer snabbt och erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Du rapporterar till redaktionschef Cecilia Norrby och samarbetar nära redaktionsledningen, som även inkluderar Calle Fleur, tf chefredaktör.

Chefakademin har 50 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler vid Fridhemsplan. Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor och förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag med mera. Givetvis erbjuder vi kollektivavtal och tjänstepension – och självklart går det bra att arbeta hemifrån ibland.

Låter det intressant? Hör av dig!

Tjänsten är tillsatt.

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.