Chefdagen 2022

12 oktober | 09.00-16.30 | Vasateatern

Årets tema: Bra ledare förändrar världen

På senare tid har chefers fokus växlat mellan frågor som ligger nära den egna verksamheten och utmaningar som berör oss alla: klimatkris, pandemi och krig i Europa. Landskapet är svårnavigerat och det är lätt att tappa framtidstron. På Chefdagen 2022 fokuserar vi därför på nya lösningar, nya arbetssätt och omvälvande idéer. 

Vi får träffa cheferna som är i händelsernas centrum när världens blickar vänds emot oss. Här möter vi cheferna som vägrar ge upp och bärs av sin starka tro på människors förmåga att resa sig ur de svåraste situationer. Cheferna som tar sig an framtidsutmaningarna redan här och nu – och har en plan för att vända krisen till en möjlighet. 

Chefdagen 2022 är en heldag fullmatad med inspirerande föreläsningar och bjussiga intervjuer där de mest aktuella ledarna just nu tar med oss bakom kulisserna och delar med sig av sina bästa tips och värdefulla erfarenheter. Kom och nätverka med andra som har precis samma utmaningar som du – missa inte att anmäla dig tidigt och få Early Bird-pris!

Ta med teamet!

Ge er själva en skjuts i rätt riktning – Gå 4 för 3!

Petter Stordalen blir intervjuad av Cissi Elwin på Chefdagen.
Foto: Karina Ljungdahl.