isamarbetemedmodernpsykologi3

Datum: 23 maj 2017.

Tid: 09.00–12.00 (frukost och registrering från 8.30).

Plats: 7A CENTRALEN (Vasagatan 7) Stockholm.

Ord pris: 2 995 sek ex. moms. I priset ingår frukost, seminarium, skriftligt sammanfattat material, lunchsmörgås.

För mer information: evenemang@chef.se

KÖP BILJETT

sponsor_ledarnasakassa

Led med hjärnan

Ta hjälp av ny forskning inom psykologi och neurovetenskap för att vässa din chefskompetens.

Våra experter delar med sig av de senaste rönen och ger chefer konkreta verktyg för att hantera flera av ledarskapets svåraste utmaningar.

Rekrytera talanger Lär dig se bortom cv:n och Linkedin-profiler för att hitta nya talanger, bedöma potential och ledaregenskaper. Med mer hjärna och mindre magkänsla blir rekryteringar mer träffsäkra. Psykologerna Jesper Hermansson och Tor Wennerberg hjälper dig också upptäcka rekryteringens fallgropar i tid.

Utveckla medarbetare Bra ledare kan feedback och vet hur man lyfter prestation och motivation hos medarbetarna. Ny forskning visar vilka metoder och strategier som verkligen fungerar. Alva Appelgren, doktor i kognitiv neurovetenskap, guidar dig som vill veta mer om hur du kan utveckla medarbetare. 

Chefa hållbart Sjukskrivningarna skjuter i höjden och stressreaktioner och utmattningsproblematik blir allt vanligare. Mer än någonsin behöver chefen kunskaper om hur vi skapar en hållbar arbetsmiljö. Hur bromsar jag en högpresterare som är på väg in i väggen? Hur bemöter jag medarbetare som drabbas av stressrelaterad ohälsa? KBT-psykologen Åsa Kruse ger konkreta råd.

Moderatorer:
Cissi Elwin, vd och chefredaktör Chef
Jonas Mattsson, chefredaktör Modern Psykologi

cissi_jonas_seminarium

 

 

Begränsat antal platser. Boka din biljett nu!

 

 

 

Lyssna på våra experter:

alva_appelgren2

Alva Appelgren är doktor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska institutet. Hon är också verksam som konsult och föreläsare på universitetsnivå och för näringslivet. Hon delar med sig om sin forskning om motivation, mindset och feedback. 

asa_kruse

Åsa Kruse är med.kand., leg. psykolog och leg. psykoterapeut med KBT-inriktning och verksam inom företagshälsovården på Feelgood. På Chefs seminarium föreläser hon om att förebygga utmattning och stress.

Tor_300

Tor Wennerberg är psykolog och författare, senast till boken Själv och tillsammans. Han arbetar med rekrytering och organisationsutveckling på Sandahl Partners.

jesper_h

Jesper Hermansson är psykolog, specialist i organisationspsykologi. Han arbetar med rekrytering och organisationsutveckling på Sandahl Partners.