Chef Premium är en del av Chef.se med exklusivt innehåll som gör det lättare att vara chef. Här har vi samlat en rad smarta genvägar för att hjälpa och inspirera dig som chef.

Här finns verktyg och tjänster för att hitta de effektivaste sätten att jobba. Och de snabbaste vägarna dit.

Du som är prenumerant på Chef har direkt tillgång till Chef Premium – det är bara att logga in eller skapa ett konto om du inte redan gjort det.

Är du inte prenumerant än?
Teckna en prenumeration eller prova på under en kortare period.

Du får allt det här:

ledarskapstest

UNIKT LEDARSKAPSTEST

Hur är du som chef? Gör vårt unika ledarskapstest och få stöd utifrån ditt resultat.

  Styrkor och svagheter i ditt ledarskap

  Feedback från dina medarbetare

  Tips och råd om utvecklande ledarskapsläsning

Mer om ledarskapstestet >>

metodbanken_preview2

METODBANKEN

300 klassiska metoder och modeller, massvis guider och tips som ger stöd när du förbereder möten, strategiarbete, medarbetarsamtal eller rapporter. Här finns smarta genvägar för alla chefer.

mallarochavtal

MALLAR OCH AVTAL

Alla mallar du behöver– ifyllningsbara direkt på skärmen! Du får dessutom relaterade guider och utvalda artiklar i ämnet, anvisningar för hur du fyller i mallen och tips för respektive mall.

Mer om mallar och avtal >>

digitaltarkiv_2

HELA CHEFS ARKIV

Du har obegränsad tillgång till alla artiklar Chef skrivit sedan 2007. Det digitala arkivet är sökbart och du kan enkelt hitta artiklar som rör ämnen, personer eller organisationer du är intresserad av. Du kan till exempel hitta en stor guide om digitalisering, personliga intervjuer och chefstest med toppchefer.

Visst vill du ha tillgång till allt det här?

Logga in
Prenumerera
Prova-på-erbjudande

Vi gör det lättare att vara Chef

cissi_annonsera
Cissi Elwin, vd och chefredaktör Chef

Vi vet att du vill vara en bra chef. Och du vet att en god ledare skapar modiga medarbetare och framgångsrika organisationer. Men så kommer verkligheten in. Brandkårsutryckningarna, de svåra prioriteringarna, mejlen, de otillräckliga resurserna, de ökande kraven uppifrån, det höga tempot…

Lugn! Du är inte ensam. De allra flesta chefer känner som du. Vi vill hjälpa dig att hitta de smartaste sätten att jobba på. Och de snabbaste vägarna dit. Därför har vi skapat Chef Premium.

Alla prenumeranter på Chef och Ledarnas medlemmar har tillgång till hela vårt digitala arkiv, skräddarsytt för just dig och dina behov och intressen. Börja med att göra vårt specialdesignade ledarskapstest. Därefter är det bara att sätta igång och ta del av artiklar, metoder, verktyg, ny forskning och mallar som får dig att ligga i framkant.

Vi fyller kontinuerligt på med nya tjänster och verktyg för att spara tid åt dig. Och allt detta är alltså helt utan extra kostnad för dig. 

Fler smarta genvägar med Chef

Jag vill ha Chefs nyhetsbrev

I nyhetsbrevet har vi samlat det bästa och senaste från Chef.se. Du får inspiration och tips till ditt ledarskap. 

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.