chefdagen_ballog-2

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad.

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program. Tjänsten är till en början på 50 procent men det finns goda möjligheter att rollen växer för rätt person. Kanske har du andra projekt vid sidan av eller är frilansare.

Chef arrangerar två stora återkommande evenemang; Chefgalan på våren och Chefdagen på hösten. Utöver dessa arrangerar vi även 8-10 st halvdagsseminarium per år, rundabordssamtal, medverkar i Almedalen och skräddarsyr evenemang med utvalda samarbetspartners.

Vi söker dig som är utbildad journalist och som jobbat minst fem år som journalist och gärna har erfarenhet från content-, PR-, kommunikations-byrå och/eller redaktionella event. Du är van att öppna upp dörrar, är självgående men gillar att tillhöra ett team, har lätt för att ta kontakt med folk, är noggrann och professionell och har gärna en läggning för projektledning.

En stor del av arbetet innebär att:

 • Sammanställa/säkerställa dynamiska program i samråd med eventavdelningen.
 • Vara innehållsansvarig, hitta rätt vinkel och tema, skriva copy till diverse seminariematerial, uppdatera sajten, skriva relevanta artiklar för att marknadsföra våra evenemang.
 • Delta på projektmöten och vissa kundmöten.
 • Kontakta och boka in scengäster/talare och moderatorer till olika projekt samt bistå med kontinuerliga sammanställningar till projektledare/projektgrupp.
 • Löpande hålla bekräftade scengäster/talare och projektledare informerade om programmets utveckling och eventuella förändringar som behöver göras i takt med utvecklingen av programmet.
 • Samordna möten med talare/scengäster och moderatorer inför evenemangen.
 • Stötta moderatorerna i deras manusarbete.
 • Vara på plats under evenemangen och ta emot talarna/scengästerna.

 

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef

 

 • Våra evenemang är alltid slutsålda och i en tid med ständig ökad konkurrens växer sig våra event allt starkare, både i omsättning och i varumärkeskännedom.
 • Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrunduppmärksammar unga cheferoch står upp för det goda ledarskapet.
 • Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

 

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Jannica Eriksson, eventansvarig, så fort som möjligt, men senast 1/10.

E-postadress: jannica.eriksson@chef.se.

Telefon vid frågor: 076-827 20 21

Vi behandlar ansökningar löpande.

Tillträde snarast möjligt/enligt överenskommelse.

 

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
Torbjörn Lindgren, Invono
Annonssamarbete Chef + Invono

4 vanor att sno från lyckade ledningsgrupper

Digitaliseringen i svenska bolag når inte alltid ända upp i toppen. Ledning och styrelse ligger ofta efter i sina arbetssätt. ”Man lever inte som man lär”, säger Torbjörn Lindgren på Invono.

chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.
chefsokerekonomichef
Jobba på Chef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

Vi söker nu en ekonomichef till en affärsdriven organisation med ett starkt varumärke.
chef_pren_ny_oktober_816
Jobba på Chef

Chef söker reporter

Chef växer och når över 300 000 chefer på alla våra plattformar. Nu behöver vi utöka redaktionen med ytterligare en reporter med huvudet fullt av idéer.
elisabeth-wennstrom1
02:19 min
Annonssamarbete Chef + ManpowerGroup

Årets Chef: "Lär dig leda med Styrkefokus"

Video:

Fokusera på styrkorna för att lyfta dina medarbetare, ditt ledarskap och resultat. Elisabeth Wennström, Årets Chef 2018 berättar om modellen bakom hennes ledarskap.

ego-sanna-mander-hjarna-illustration
Jobba på Chef

Chef is looking for a Web Analyst

We are looking for a Web Analyst to join our creative team at Chef. This is a trainee position for six months through Career Sweden, a programme which aims at helping foreign graduates get established in the Swedish labour market.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden