Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.

Jobba på Chefakademin
Publicerad

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad.

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program. Tjänsten är till en början på 50 procent men det finns goda möjligheter att rollen växer för rätt person. Kanske har du andra projekt vid sidan av eller är frilansare.

Chef arrangerar två stora återkommande evenemang; Chefgalan på våren och Chefdagen på hösten. Utöver dessa arrangerar vi även 8-10 st halvdagsseminarium per år, rundabordssamtal, medverkar i Almedalen och skräddarsyr evenemang med utvalda samarbetspartners.

Vi söker dig som är utbildad journalist och som jobbat minst fem år som journalist och gärna har erfarenhet från content-, PR-, kommunikations-byrå och/eller redaktionella event. Du är van att öppna upp dörrar, är självgående men gillar att tillhöra ett team, har lätt för att ta kontakt med folk, är noggrann och professionell och har gärna en läggning för projektledning.

En stor del av arbetet innebär att:

 • Sammanställa/säkerställa dynamiska program i samråd med eventavdelningen.
 • Vara innehållsansvarig, hitta rätt vinkel och tema, skriva copy till diverse seminariematerial, uppdatera sajten, skriva relevanta artiklar för att marknadsföra våra evenemang.
 • Delta på projektmöten och vissa kundmöten.
 • Kontakta och boka in scengäster/talare och moderatorer till olika projekt samt bistå med kontinuerliga sammanställningar till projektledare/projektgrupp.
 • Löpande hålla bekräftade scengäster/talare och projektledare informerade om programmets utveckling och eventuella förändringar som behöver göras i takt med utvecklingen av programmet.
 • Samordna möten med talare/scengäster och moderatorer inför evenemangen.
 • Stötta moderatorerna i deras manusarbete.
 • Vara på plats under evenemangen och ta emot talarna/scengästerna.

 

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef

 

 • Våra evenemang är alltid slutsålda och i en tid med ständig ökad konkurrens växer sig våra event allt starkare, både i omsättning och i varumärkeskännedom.
 • Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrunduppmärksammar unga cheferoch står upp för det goda ledarskapet.
 • Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

 

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Jannica Eriksson, eventansvarig, så fort som möjligt, men senast 1/10.

E-postadress: jannica.eriksson@chef.se.

Telefon vid frågor: 076-827 20 21

Vi behandlar ansökningar löpande.

Tillträde snarast möjligt/enligt överenskommelse.

 

Skapa ett gratiskonto, prova Chef digitalt för

0:-

 • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden