chefdagen_ballog-2

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad

Vi letar just nu efter en strukturerad, positiv och digital produktionsledare/marknadsassistent som ska arbeta administrativt med flera av våra produkter, evenemang och digitala annonser. Du kommer arbeta nära både vår marknad-, event- och annonsavdelning. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation, projektledning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från liknande arbete. Som person är du van att arbeta självständigt, gillar att jobba i olika digitala system och kan hantera flera projekt samtidigt.

I din roll på Chef behöver du ha goda kunskaper i publiceringsverktyget WordPress, i Excel och erfarenhet av e-postsystem (vi arbetar i Apsis). Du kommer även arbeta i både event- och annonssystem så tidigare erfarenhet av digitala system är meriterande. Du är ansvarstagande, noggrann och lyhörd med en god känsla för detaljer. För att trivas hos oss på Chef bör du vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

Exempel på innehåll i ditt arbete är:
• Uppdatera Chefs hemsidor med aktuellt innehåll
• Hantera e-postlistor
• Hantera kundfrågor från prenumeranter, evenemangsdeltagare och annonsörer
• Administrera digitala event-, epost- och annonssystem
• Logistik och service inför evenemang
• Delta och representera Chef på våra evenemang
• Skapa utvärderingar till evenemangsdeltagare samt interna utvärderingsrapporter
• Hantera och publicera digitala annonser på chef.se

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef:
• Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus! Vi ligger i digital framkant och är i år nominerade till två priser på Tidskriftsgalan! Våra evenemang är alltid slutsålda och i en tid med ständig ökad konkurrens växer sig våra event allt starkare, både i omsättning och i varumärkeskännedom.
• Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrund, uppmärksammar unga chefer och står upp för det goda ledarskapet.
• Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

Intresserad?
Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till sandra.johansson@chef.se, så fort som möjligt, men senast 26/11.
Kontakt vid frågor: Sandra Johansson, marknadsansvarig: sandra.johansson@chef.se och Jannica Eriksson, eventansvarig: jannica.eriksson@chef.se
Vi behandlar ansökningar löpande.
Tillträde snarast möjligt/enligt överenskommelse.

Relaterade artiklar

grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
Moocs och flipped classroom är två av de nya trenderna inom utbildning och kompetensutveckling.
Annonssamarbete Chef + Utbildning.se

9 trender som revolutionerar ditt lärande

Är moocs, flippade klassrum och mikrolärande vägen till ständigt lärande och kompetensutveckling på din arbetsplats?

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.
chefsokerekonomichef
Jobba på Chef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

Vi söker nu en ekonomichef till en affärsdriven organisation med ett starkt varumärke.
chef_pren_ny_oktober_816
Jobba på Chef

Chef söker reporter

Chef växer och når över 300 000 chefer på alla våra plattformar. Nu behöver vi utöka redaktionen med ytterligare en reporter med huvudet fullt av idéer.
ego-sanna-mander-hjarna-illustration
Jobba på Chef

Chef is looking for a Web Analyst

We are looking for a Web Analyst to join our creative team at Chef. This is a trainee position for six months through Career Sweden, a programme which aims at helping foreign graduates get established in the Swedish labour market.