chefdagen_ballog-2

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad

Vi letar just nu efter en strukturerad, positiv och digital produktionsledare/marknadsassistent som ska arbeta administrativt med flera av våra produkter, evenemang och digitala annonser. Du kommer arbeta nära både vår marknad-, event- och annonsavdelning. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation, projektledning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från liknande arbete. Som person är du van att arbeta självständigt, gillar att jobba i olika digitala system och kan hantera flera projekt samtidigt.

I din roll på Chef behöver du ha goda kunskaper i publiceringsverktyget WordPress, i Excel och erfarenhet av e-postsystem (vi arbetar i Apsis). Du kommer även arbeta i både event- och annonssystem så tidigare erfarenhet av digitala system är meriterande. Du är ansvarstagande, noggrann och lyhörd med en god känsla för detaljer. För att trivas hos oss på Chef bör du vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

Exempel på innehåll i ditt arbete är:
• Uppdatera Chefs hemsidor med aktuellt innehåll
• Hantera e-postlistor
• Hantera kundfrågor från prenumeranter, evenemangsdeltagare och annonsörer
• Administrera digitala event-, epost- och annonssystem
• Logistik och service inför evenemang
• Delta och representera Chef på våra evenemang
• Skapa utvärderingar till evenemangsdeltagare samt interna utvärderingsrapporter
• Hantera och publicera digitala annonser på chef.se

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef:
• Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus! Vi ligger i digital framkant och är i år nominerade till två priser på Tidskriftsgalan! Våra evenemang är alltid slutsålda och i en tid med ständig ökad konkurrens växer sig våra event allt starkare, både i omsättning och i varumärkeskännedom.
• Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrund, uppmärksammar unga chefer och står upp för det goda ledarskapet.
• Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

Intresserad?
Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till sandra.johansson@chef.se, så fort som möjligt, men senast 26/11.
Kontakt vid frågor: Sandra Johansson, marknadsansvarig: sandra.johansson@chef.se och Jannica Eriksson, eventansvarig: jannica.eriksson@chef.se
Vi behandlar ansökningar löpande.
Tillträde snarast möjligt/enligt överenskommelse.

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.
Lena Ahlin lyfter fram respekt och ärlighet som viktigt för lyckade rekryteringar. Foto: Pavel Koubek
Annonssamarbete Chef + Consensus

Landa nya stjärnor med respektfull rekrytering

97 procent av de som rekryteras jobbar kvar efter tre år.   En viktig förklaring till den succén stavas respekt, menar rekryteringsföretaget Consensus. ”Ytterst handlar det om människor och deras framtid. Då är det väldigt viktigt att vara noggrann”, säger Lena Ahlin.
Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
Viktoria Lindhé på &frankly berättar om frågorna som ger varningar om farlig stress. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + &frankly

5 frågor som kan vända jobbstressen

En av tre har ingen ork kvar för att göra något alls efter jobbet. Något som chefen ofta inte vet om. En ”välmåendepuls” med några snabba frågor gör det enklare att få koll – och agera i tid.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.