chefdagen_ballog-2

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad

Vi letar just nu efter en strukturerad, positiv och digital produktionsledare/marknadsassistent som ska arbeta administrativt med flera av våra produkter, evenemang och digitala annonser. Du kommer arbeta nära både vår marknad-, event- och annonsavdelning. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation, projektledning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från liknande arbete. Som person är du van att arbeta självständigt, gillar att jobba i olika digitala system och kan hantera flera projekt samtidigt.

I din roll på Chef behöver du ha goda kunskaper i publiceringsverktyget WordPress, i Excel och erfarenhet av e-postsystem (vi arbetar i Apsis). Du kommer även arbeta i både event- och annonssystem så tidigare erfarenhet av digitala system är meriterande. Du är ansvarstagande, noggrann och lyhörd med en god känsla för detaljer. För att trivas hos oss på Chef bör du vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

Exempel på innehåll i ditt arbete är:
• Uppdatera Chefs hemsidor med aktuellt innehåll
• Hantera e-postlistor
• Hantera kundfrågor från prenumeranter, evenemangsdeltagare och annonsörer
• Administrera digitala event-, epost- och annonssystem
• Logistik och service inför evenemang
• Delta och representera Chef på våra evenemang
• Skapa utvärderingar till evenemangsdeltagare samt interna utvärderingsrapporter
• Hantera och publicera digitala annonser på chef.se

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef:
• Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus! Vi ligger i digital framkant och är i år nominerade till två priser på Tidskriftsgalan! Våra evenemang är alltid slutsålda och i en tid med ständig ökad konkurrens växer sig våra event allt starkare, både i omsättning och i varumärkeskännedom.
• Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrund, uppmärksammar unga chefer och står upp för det goda ledarskapet.
• Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

Intresserad?
Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till sandra.johansson@chef.se, så fort som möjligt, men senast 26/11.
Kontakt vid frågor: Sandra Johansson, marknadsansvarig: sandra.johansson@chef.se och Jannica Eriksson, eventansvarig: jannica.eriksson@chef.se
Vi behandlar ansökningar löpande.
Tillträde snarast möjligt/enligt överenskommelse.

Relaterade artiklar

digitalisering_ill_new
Jobba på Chefakademin

Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!
Framtidens hybridmöte kräver ny digital teknik
Annonssamarbete Chef + Office Management

Så tar du hybridmötet till nästa nivå

Mötestekniken på väg in i en ny och smartare era. Här får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med framtidens digitala möten.
namnlos
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Program Director

Chefakademin växer och satsar – kom och jobba med våra utbildningar. Nu söker vi en Program Director för Chefakademins portfölj ”Korta fokusutbildningar”
social-media-and-online-dating-concept-red-heart-shape-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker marknads­chef

Chefakademin fortsätter att växa – nu söker vi en nyckelspelare till framtidens marknadsavdelning.
rocket
Jobba på Chefakademin

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
rocket
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
tva%cc%8akvinnorps
Annonssamarbete Chef + Försäkringskassan

Hallå chefen! Det finns ett viktigt hälsobidrag att söka

Många chefer missar ett viktigt bidrag för att förebygga ohälsa hos medarbetare. ”Rätt hjälp kan göra skillnad”, säger Rebecca Kolga på Försäkringskassan och uppmanar chefer att söka stödet på upp till 200 000 kronor per år.
rocket
Jobba på Chefakademin

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.