Exklusivt: Mia Törnblom i Chef

Mia Törnblom

Gör: Driver MT-gruppen tillsammans med maken och ett tiotal medarbetare som arbetar med individ-, team- och ledarutveckling.

Familj: Man och bonusson.

Bakgrund: Ekonomi- och personalansvarig på it-företag. Sa upp sig 2001 för att starta eget. Första egna företaget 1986, som nagelteknolog. Har skrivit nio böcker om konsten att leda sig själv och andra.

Missa inte! Alla Mia Törnbloms krönikor på Chef.se

Vinna silver eller förlora guld?

Krönika.”Jag får väldigt ofta frågan om hur Pia är i verkligheten, är hon sådär cool som hon verkar? Ja! Det är hon. Eller rättare sagt, hon är ännu coolare.” Mia Törnblom om sina viktigaste lärdomar från arbetet med fotbollslandslaget.

Mia Törnblom: Möte med den perfekta chefen

”Hon använder ordet perfektionist säkert tio gånger och varje gång hon gör det är det som att det glittrar till i ögonen på henne.” Mia Törnblom skriver i sin nya krönika om hur man jobbar med sin egen perfektionism som chef.

Mia Törnblom: När ord är överflödiga

Ta inte för givet att du vet hur dina medarbetare upplever sin arbetssituation eller dig som ledare, skriver Mia Törnblom i en krönika om vikten av feedback.

Mia Törnblom: Självkänsla är ditt immunförsvar

Ny krönikör. Om att offra allt i strävan efter att vara bäst på sitt jobb, men ändå aldrig vara nöjd. Det handlar Mia Törnbloms första krönika i Chef om.

Läs Chefs stora reportage

Mia-tornblom-framsida

Mia Törnblom: ”Jag har alltid gjort något värre”

Mia Törnbloms förflutna gör hennes ledarskapsgärning extraordinär. Hon coachar ända upp på regeringsnivå — och är en av dem som inspirerar de svenska cheferna mest. Konsten att leda sig själv är hennes hemlighet.

Missa inte Chefs andra krönikörer