rocket

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.

Som kundrelationsansvarig på Chef befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Tjänsten är varierande och du kommer att vara ansvarig för olika områden som alla syftar till att behålla och förbättra Chefs relation med potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar för förvaltningen och utvecklingen av vårt crm-system samt är teamledare och kontaktperson för vår externa kundtjänst och telemarketing-team. Du tittar proaktivt på våra kund- och informationsflöden och gillar att lösa svårigheter med både hjälp av teknik och kommunikation. Du ser lösningar och möjligheter till utmaningar som kommer i din väg och har lätt att sätta dig in i kundens situation. 

Låter det intressant? Då vill vi att du kommer och jobbar med oss!

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Nu behöver vi toppa laget med en stjärna som kan bidra till att ta Chef till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning. Du rapporterar till Sandra Johansson, marknadschef, och kommer att jobba i nära samarbete med marknadsavdelningen, ekonomiavdelningen och våra externa samarbetspartners.

(Texten fortsätter under annonsen)

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet av att arbeta i crm-system. Du gillar att optimera och förbättra system, och drivs av en passion för ständig utveckling. Tidigare erfarenhet av att jobba i Microsoft Dynamics är meriterande. 
  • Har god erfarenhet av att jobba med kundservice och kommunikation samt förstår kundens behov. 
  • Erfarenhet av skapa kundrelationer och/eller försäljning via telefon är meriterande. 
  • Grundläggande förståelse för företagsekonomi, har analytisk förmåga och kan se ekonomiska sammanhang. 
  • Är intresserad av prenumerationsmodeller och medieutveckling
  • Är självgående och van att jobba som kravställare mot externa samarbetspartners. Du är strukturerad och uppskattar att ha många bollar i luften samtidigt.
  • Är driven och initiativrik. Chef är ett litet förlag med knappt 30 medarbetare, där alla har  möjligheter att utvecklas inom sina respektive roller – och påverka utvecklingen för hela företaget.

Därför ska du komma och jobba på Chef:

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Sandra Johansson, marknadschef, så fort som möjligt, senast 20/11. Vi behandlar ansökningar löpande. E-postadress: sandra.johansson@chef.se.

Relaterade artiklar

Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
Konsultchefen Sebastian Persson jobbar och studerar samtidigt. Foto: Niklas Björling
Annonssamarbete Chef + SBS Exective MBA

Dubbellivet som ger ett karriärlyft

En fot i akademiska studier. Den andra i chefsvardagen. ”Både jag och min arbetsgivare utvecklas och tjänar på det”, säger managementkonsulten Sebastian Persson om Executive MBA-utbildningen han går på Stockholms universitet.
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
Få skräddarsydd spetskompetens på plats på tre månader. Michael Egnell på Experis Academy förklarar hur. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + Experis Academy

Här är företagens nya snabbväg till spetskompetens

Rekrytering, intensivutbildning och introduktion – på bara tre månader.
”De som kommer från oss blir produktiva från dag ett”, säger Michael Egnell på Experis Academy.

chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.