rocket

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.

Som kundrelationsansvarig på Chef befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Tjänsten är varierande och du kommer att vara ansvarig för olika områden som alla syftar till att behålla och förbättra Chefs relation med potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar för förvaltningen och utvecklingen av vårt crm-system samt är teamledare och kontaktperson för vår externa kundtjänst och telemarketing-team. Du tittar proaktivt på våra kund- och informationsflöden och gillar att lösa svårigheter med både hjälp av teknik och kommunikation. Du ser lösningar och möjligheter till utmaningar som kommer i din väg och har lätt att sätta dig in i kundens situation. 

Låter det intressant? Då vill vi att du kommer och jobbar med oss!

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Nu behöver vi toppa laget med en stjärna som kan bidra till att ta Chef till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning. Du rapporterar till Sandra Johansson, marknadschef, och kommer att jobba i nära samarbete med marknadsavdelningen, ekonomiavdelningen och våra externa samarbetspartners.

(Texten fortsätter under annonsen)

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet av att arbeta i crm-system. Du gillar att optimera och förbättra system, och drivs av en passion för ständig utveckling. Tidigare erfarenhet av att jobba i Microsoft Dynamics är meriterande. 
  • Har god erfarenhet av att jobba med kundservice och kommunikation samt förstår kundens behov. 
  • Erfarenhet av skapa kundrelationer och/eller försäljning via telefon är meriterande. 
  • Grundläggande förståelse för företagsekonomi, har analytisk förmåga och kan se ekonomiska sammanhang. 
  • Är intresserad av prenumerationsmodeller och medieutveckling
  • Är självgående och van att jobba som kravställare mot externa samarbetspartners. Du är strukturerad och uppskattar att ha många bollar i luften samtidigt.
  • Är driven och initiativrik. Chef är ett litet förlag med knappt 30 medarbetare, där alla har  möjligheter att utvecklas inom sina respektive roller – och påverka utvecklingen för hela företaget.

Därför ska du komma och jobba på Chef:

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Sandra Johansson, marknadschef, så fort som möjligt, senast 20/11. Vi behandlar ansökningar löpande. E-postadress: sandra.johansson@chef.se.

Relaterade artiklar

digitalisering_ill_new
Jobba på Chefakademin

Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!
Framtidens hybridmöte kräver ny digital teknik
Annonssamarbete Chef + Office Management

Så tar du hybridmötet till nästa nivå

Mötestekniken på väg in i en ny och smartare era. Här får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med framtidens digitala möten.
namnlos
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Program Director

Chefakademin växer och satsar – kom och jobba med våra utbildningar. Nu söker vi en Program Director för Chefakademins portfölj ”Korta fokusutbildningar”
social-media-and-online-dating-concept-red-heart-shape-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker marknads­chef

Chefakademin fortsätter att växa – nu söker vi en nyckelspelare till framtidens marknadsavdelning.
rocket
Jobba på Chefakademin

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
rocket
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
tva%cc%8akvinnorps
Annonssamarbete Chef + Försäkringskassan

Hallå chefen! Det finns ett viktigt hälsobidrag att söka

Många chefer missar ett viktigt bidrag för att förebygga ohälsa hos medarbetare. ”Rätt hjälp kan göra skillnad”, säger Rebecca Kolga på Försäkringskassan och uppmanar chefer att söka stödet på upp till 200 000 kronor per år.
Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chefakademin

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display.