Tid: Kl. 09-12 (frukost från kl. 08:30)

Plats: Hos oss på Chef, Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm

Pris: 3 995 kr exkl. moms. I priset inkluderas frukost, seminarium, föreläsarnas presentationsmaterial, fika samt lunch.

Vid frågor: Kontakta evenemang@chef.se

Köp biljett

Öka engagemanget och förändringsviljan hos ditt team

Engagemang och learnability är nyckelord för framtiden som varje chef drömmer om hos sina medarbetare. Det är med motivation och engagemang som man skapar grunden för utveckling, förändringsvilja och initiativkraft. Du som chef kan göra stor skillnad för prestationerna i din organisation genom att förstå kopplingarna mellan medarbetarutveckling och ledarskap.

Under utbildningen går vi igenom ledarskapsverktygen Talent management och Growth Mindset, vilka hjälper dig att få fram det bästa ur varje medarbetare. Att ta initiativ, hantera förändring och samarbeta kräver tillit, trygghet och en gemensam riktning vilket går att utveckla genom medvetet arbete. På det här seminariet ger vi dig kunskap och användbara verktyg att ta med och applicera direkt i ditt ledarskap.

Begränsat antal platser. Säkra din plats nu!

Under seminaret går vi igenom:

  • Bakomliggande drivkrafter
  • Growth Mindset vs Fixed Mindset
  • Kan man köpa engagemang?
  • Engagemangets byggstenar
  • Att bygga tillit
  • SCARF-modellen
  • Styrning vs Growth mindset

Målgrupp:
Utbildningen riktar sig till dig som är ledare eller chef i samtliga branscher.

Målen med halvdagsutbildningen:

Genom föreläsning, diskussion och övning kommer du att få förståelse för, och direkt kunna börja använda ledarskapsverktygen Growth Mindset och Engagemang. Du lär dig metoderna för att få fram det bästa ur varje medarbetare.

johan-6

Om experten Johan Eklund

Johan Eklund är Senior Consultant på Stardust Consulting och har varit konsult kring förändring, ledarskap, kommunikation och Talent Management i 14 år. På ett högt plan är frågan kring hur strukturer, ledarskap och medarbetarskap samverkar det som definierar talent management. I detta är Johan särskilt inriktad på hur team byggs upp och utvecklas och den transformering som både medarbetarskap och ledarskap är inne i.

Johan har varit konsult, föreläsare och utbildare i dessa frågor i en mängd olika branscher i Sverige och internationellt. Han driver även ett mjukvaruföretag inriktad på kommunikation och utveckling av ledarskap och medarbetarskap.

Tid: Kl. 09-12 (frukost från kl. 08:30)

Plats: Hos oss på Chef, Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm

Pris: 3 995 kr exkl. moms. I priset inkluderas frukost, seminarium, föreläsarnas presentationsmaterial, fika samt lunch.

Se alla Chefs seminarier