Datum
(två tillfällen + individuell coachning): 

15 september 2021
29 september 2021

Tid: 09.00 – 12.00

Plats: Utbildningen sker digitalt via Zoom.

Pris: 8 995 kr exkl. moms.

Ta med kollegorna – gå 3 för 2!


Så bygger du en kreativ och energifylld vardag

Chefer som ”alltid är på jobbet” löper stor risk att drabbas av negativ stress, och går miste om den återhämtning som är helt nödvändig för att bibehålla en hälsosam livsstil och klara att prestera i arbetet och det privata livet.

Den hyllade effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig i denna kurs att kartlägga nuläget, ger inspiration och fakta samt konkreta verktyg för en bra och sund balans på dygnets alla 24 timmar – arbetet, fritiden och sömnen. Kursen har sin utgångspunkt i din egen situation, och innehåller individuell coachning med uppföljning.

Bli redo att börja bekämpa skadlig stress hos dig själv och i teamet – redan efter första kurstillfället!

”Petra är en stjärna! Inspirerar, utbildar och vågar inkludera humor.”

 

Petra Brask om varför det känns som att din tid minskar.

Efter kursen:

 • Kan du känna igen dina symptom på stress
 • Förstår du vikten av återhämtning
 • Har du effektiva verktyg för stresshantering
 • Kan du metoder för planering av både arbete, fritid och sömn

 

Så fungerar kursen

Stresshantering är en utbildning med fokus på individens behov av att hitta en bra balans och minska ner på stressen under dygnets alla 24 timmar. Du och dina kollegor får metoder för stresshantering, att må bra, ha bättre fokus under arbetsdagen men också ha kvar energi när fritiden tar vid.

Utbildningen bygger på en individuell förstudie, gemensamma seminarietillfällen, individuell coaching samt uppföljning. Under seminarietiden kombinerar vi teori med workshops där både gruppen/företaget och individen får en mängd välbeprövade verktyg för stresshantering, hitta en mer balanserad tillvaro och effektivare arbetsrutiner. De kunskaper du får kan du sedan applicera i din dagliga verksamhet redan under den första utbildningsdagen, både i ditt arbete och privat.

Under utbildningen kommer du att träna dig till ökad motivation, insikt och effektivitet med syfte att få en mer kreativ och energifylld vardag.

Kursinnehåll:

 • Vad är stress och när blir stress skadligt?
 • Tidsinvestering
 • Gränslöst arbete, utmaningar och möjligheter
 • Vikten av reflektion och återhämtning
 • Värderingar och beteende, dina egna och företagets
 • Mål och mening
 • Planering och prioritering
 • Kulturen – ”det sitter i väggarna”
 • Beslutsfattande & Gör det NU – beteende

Sagt om experten Petra Brask:

"Petra Brask är en stjärna! Inspirerar, utbildar och vågar inkludera humor."

"Härligt med Petras humor och förmåga att bjuda på sig själv!"

"Petra är träffsäker och seriös i sitt budskap – men lyckas samtidigt ha glimten i ögat och leverera det på ett roligt sätt."

petra-brask-1

Om Petra Brask

Med över 20 års arbetslivserfarenhet har hon undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. 2017 släppte hon sin första bok ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi”. Hon har också gett ut en bok på temat för ungdomar: ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn” som släpptes 2019.

Petra Brask är även programledare för den populära podcasten Tidspodden tillsammans med Lena Lid Falkman, forskare på Handelshögskolan. De delar med sig av forskning och tips om tid tillsammans med aktuella gäster.

Boka nu!

”Det är en mänsklig rättighet att nå önskade resultat samtidigt som du har tid och energi över till alla delar av ditt liv."

Expertfilmer från Petra Brask

petraa
01:00 min
Petra Brask

”Hur slutar jag helgjobba?”

Video Har du svårt att släppa ditt arbete på helg och ledigheter? Du är inte ensam. Nu ger Chefs expert i effektivitet Petra Brask 5 tips för en mer rofylld fritid. 

Sagt om Petra Brask: 

”Bästa seminarium jag varit på. Lärorikt men med humor. Jag skrattade gott. Tack!”

​”Suveränt innehåll som jag kan ta till mig och praktisera direkt.”

”Bästa talaren under dessa två dagar och väldigt intressant och relevant”

”Vilken föreläsare och vilken kanonföreläsning”

Kalendarium