Datum:
5 oktober 2021
13 oktober 2021 (coachning)
19 oktober 2021

Tid: 13.30 – 16.30

Plats: Utbildningen hålls digitalt via Zoom.

Pris: 6995 kr exkl. moms

Ta med kollegorna – gå 3 för 2!

Hur skapar man en öppen och lärande organisation?

Möt den tongivande HR-profilen Siri Wikander med färsk praktisk erfarenhet av att bygga en öppen och lärande organisation som ger mätbara resultat bland både medarbetare och kunder.

Under denna digitala kurs, bestående av två lärarledda tillfällen med expertcoachning emellan, så får du konkreta tips för att skapa en organisation där varje medarbetare tar ansvar för sin egen och organisationens utveckling.

Siri Wikander lägger stor vikt att gå igenom vilka beteenden som skapar en öppen och lärande kultur och vilka konkreta och mätbara insatser man kan göra.

Kursen tar avstamp i deltagarnas egna utmaningar och du får lära dig vad du kan göra för att öka ditt eget dagliga lärande och hur du kan bidra till att öka samarbetet inom ditt team så att allas kompetens tas tillvara och hur ni kan bli innovativa tillsammans. Du får också konkreta verktyg för att mäta framgång så att du kan förklara för de som sitter på budgeten varför dessa insatser lönar sig.

Skapa en lärandekultur på arbetsplatsen där alla tar sitt eget utbildningsansvar.

Så delar ni värdefull kunskap inom organisationen.

Lär dig att mäta resultaten och motivera utbildning ur ett lönsamhetsperspektiv.

larande_cafe_1800

Få koll på detta:

  • Olika sätt att öka ditt eget lärande
  • Öka samarbetet i ditt team
  • Öka kunskapsdelningen inom organisationen
  • Förstå vikten av en öppen kultur och vilka insatser man kan göra
  • Mäta effekten av insatser
Boka nu!
paraply_1800

Expertcoachning kring din egen utmaning

Ta med din egen, verkliga utmaning som du upplever i din organisation och få coachning kring den under en 45 minuter lång coachningssession vid sidan av de lärarledda utbildnings­tillfällena. Coachnings­grupperna begränsas till 3 personer från olika organisationer.

Siri Wikander

Om kursledaren

Siri Wikander är en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och kommunikation på både Scandic, Axfood, Sveriges Radio och Uppsala kommun. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd.

På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya sätt att jobba och nytt ledarskap.

Starta lärandet! Boka här!

Kalendarium