Tid: Kl. 09-12 (frukost från kl. 08:30)

Plats: Hos oss på Chef, Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm

Pris: 3 995 kr exkl. moms. I priset inkluderas frukost, seminarium, föreläsarnas presentationsmaterial, fika samt lunch.

Vid frågor: Kontakta evenemang@chef.se

Köp biljett

Så skapar du en hållbar arbetsmiljö – och gott resultat

Är du en drömchef eller stressmakare? Som ledare brottas du ständigt med balansgången mellan att få medarbetarna att leverera bästa möjliga resultat samtidigt som de ska må så bra som möjligt. Det här är seminariet för dig som vill forma en god arbetsmiljö där alla – inklusive du själv – mår bra och där ni når era mål utan att rusa in i väggen.

Chefer har ansvar för att förebygga psykisk ohälsa och utmattning på jobbet. Men hur gör man egentligen? På det här seminariet lär du dig vad som orsakar stress och utmattning, hur du ser varningssignalerna och hur du skapar en god psykosocial arbetsmiljö.

”Maria Gerlofson utmanar och inspirerar chefer till både mod och ett hållbart ledarskap, det hon förmedlar sätter igång tankar som ger styrka i det dagliga arbetet.”

Begränsat antal platser. Säkra din plats nu!

Agenda

 • Kunskapspass om stress och vad som ger en god psykosocial arbetsmiljö.
 • Nio nycklar till hållbart ledarskap – fakta och träning
 • Testa om du är en drömchef eller stressmakare
 • Vad behöver du träna på för att bli en hållbar ledare – reflektion
 • Verktyg för att utformande av individuell handlingsplan
 • Sammanfattning och avslutning

Vi kopplar ihop forskning om det goda ledarskapet med vetenskapen om vad som förebygger stress och vad människor behöver för att vara produktiva, engagerade och kreativa på jobbet.

Målet med utbildningen är att du ska ha redskap och kunskap för att skapa en god psykosocial arbetsmiljö för din personal. Du kommer också ha en handlingsplan för vad just du behöver träna på för att förebygga stress hos dig själv och din personal.

Utbildningen riktar sig till dig som vill vara en modern chef som skapar en bra arbetsmiljö och ett team där alla mår bra, skapar goda resultat och lockar talanger.

hallbart-ledarskap-2

Därför ska du gå på seminariet:

 • Du får verktyg för ett hållbart ledarskap inom nio områden
 • Få kunskap om vad som minimerar negativ stress
 • Tips om hur du kommunicerar, sätter ramar och ger feedback för att skapa utveckling snarare än negativ stress
 • Lär dig nycklar till att skapa en god psykosocial arbetsmiljö
 • Du får unik praktisk träning i hur du kan bemöta frågor och beteenden från medarbetare.
 • Du får verktygen och hjälp att skapa en egen handlingsplan för att skapa en hållbar arbetsmiljö.

 

maria-3

Om experten Maria Gerlofson

Maria Gerlofson har lång erfarenhet av att föreläsa och utbilda. Hon har bland annat föreläst för Banctec, SPP, UC, Lantmäteriet, Hewlett Packard, Ledningen för Piteå kommunföretag, Gothia fortbildning och många fler.

Maria är utbildad i ledarskap, personlig utveckling och handledare i stresshantering med ACT.  Hon driver företaget Act & Grow som erbjuder rådgivning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra, är fokuserade, har roligt och kommer i mål. Maria är även författare, bokredaktör i Tidningen Chef samt sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur i Chefboken.

Tid: Kl. 09-12 (frukost från kl. 08:30)

Plats: Hos oss på Chef, Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm

Pris: 3 995 kr exkl. moms. I priset inkluderas frukost, seminarium, föreläsarnas presentationsmaterial, fika samt lunch.

Säkra din plats nu!

Se alla Chefs seminarium