Datum (3 delar):
3 februari 2021
18 februari 2021
Gruppcoaching under vecka 8

Tid: 09.00 – 14.30

Utbildningen sker digitalt via Zoom.

Pris: 6995 kr exkl. moms

Ta med kollegorna – gå 3 för 2!

Lyft dina medarbetare!
Coacha dem i mål

Hur kan du, när hela världen befinner sig mitt uppe i ett krisläge, veta vad just dina medarbetare behöver hjälp och stöd med? Med metodiken coaching får du en grundläggande förståelse för samtalets betydelse och en konkret taktik som verkligen fungerar i verkligheten.

Att kunna prata med sina medarbetare är något som ibland tas för givet av arbetsgivare. Man får ofta en mall för utvecklingssamtal eller intervjufrågor som man ska följa när man rekryterar. Det kan möjligtvis gå bra. Men rätt många medarbetare brukar klaga på att de aldrig blir hörda eller lyssnade på.

I det här programmet, som syftar till att bli en coachande ledare, är närvaro och ett intresse för att lyssna på din medarbetare något vi medvetandegör och arbetar mycket med. För just att lyssna är en viktig nyckelkompetens för dig som både chef och coach. Att få en känsla för när du ska vara tyst och lyssna och när du ska prata är något vi tränar på.

Programmet innehåller både teori med modeller och bakgrund, men stort fokus ligger på praktisk övning och feedback. Vi kommer att arbeta med personlig uppföljning med alla enskilda deltagare och anpassa oss utifrån det behov som just du har.

Vi kommer även tillhandahålla konkreta övningsuppgifter och metodstöd för att hålla coachingsamtal. De erfarna kursledarna bidrar med kompetens, erfarenhet och konkreta exempel från verkligheten.

Efter avslutad kurs så ska deltagarna självständigt kunna hålla coachingsamtal på en god nivå, som direkt ska kunna omsättas i verkligheten.

Grundläggande förståelse och hur man praktiskt använder verktyget coaching.

Maximal kunskapsutväxling när föreläsningar, grupparbeten och självstudier blandas online.

Få träna på hur man använder coaching i vardagen med olika perspektiv.

coachande_samtal_1800

Efter kursen har du:

  • Verktygen och metoder för hur du använder coaching löpande i vardagen.
  • Förståelse och träning för hur du antar ett coachande förhållningssätt.
  • Förståelse och träning för hur du håller lyckade coachingsamtal.
  • Metoder för att skapa motivation hos medarbetare.
  • Möjligheten att nätverka, träna och utbyta erfarenheter med andra chefer.
Anna Lundwall och Erik Lundvall

Kursledare

Erik Lundvall är en engagerad ledarskapsutvecklare med särskilt intresse för hållbarhet – både för människan och för organisationen. Han är utbildad pedagog med många års erfarenhet från skolans värld.

Anna Lundwall är sedan flera år konsult inom organisationsutveckling och HR. Hon utbildar och coachar också ledare och ledningsgrupper. Att som ledare våga visa en rispa i fasaden för att nå sina medarbetare är Annas hemliga recept. Anna är utbildad beteendevetare och coach.

Lyft medarbetarna! Boka här

Kalendarium