Fredag 3 april kl. 13.30 – 14.30

Pris: 995 kr exkl. moms

Plats: Webbinariet sker digitalt via länk

Köp biljett

Frågor? Hör gärna av dig till oss på evenemang@chef.se

Webbinarium med arbetsrättsexpert Charlotte Forssander

Få svar på de vanligaste frågorna du som arbetsgivare behöver ha koll på under coronakrisen

Coronakrisen ställer nya krav på dig som chef, och skapar inte minst många nya utmaningar som du som chef behöver kunna hantera.

Hur funkar egentligen reglerna med korttidspermittering? Vad gäller kring timanställning och indragen semester och behöver medarbetare som jobbar hemma ha en ergonomisk stol?

Ekonomin tvärnitar i coronasmittans spår och många arbetsplatser tvingas till nedskärningar. Behöver du varsla, permittera eller säga upp, och vilket stöd är att vänta från statsmakterna?

Under en timmas webbinarium ger Chefs arbetsrättsexpert Charlotte Forssander råd kring hur du som chef ska agera och svar på de mest frekvent ställda frågorna om arbetsrätten just nu. Du har även möjlighet att ställa egna frågor inför webbinariet.

Under webbinariet går vi igenom:
✓ Så säger arbetsrätten – detta behöver du som chef ha koll på
✓ Experten svarar: vanligaste arbetsrättsliga frågorna under coronakrisen
✓ Möjlighet att ställa dina egna frågor kring arbetsrätt

arbetsra%cc%88tt-i-coronatider-expert-charlotte-forssander

Om experten Charlotte Forssander

Charlotte Forssander är delägare och advokat på advokatbyrån Vinge. Hon har arbetat uteslutande med arbetsrätt sedan 2000. Huvuddelen av hennes tid ägnas åt strategisk arbetsrättslig rådgivning och åt tvistlösning inom arbetsrätten (medling, domstols eller skiljeförfaranden).

Charlotte är expert på Chef och svarar bland annat på frågor kopplat till arbetsrätten i den nystartade Facebook-gruppen ”Chefa i coronakris”