Beställ här:

Priserna är exkl. moms och gäller i Sverige. Vill du prenumerera från utlandet tillkommer porto. Maila kundtjanst@chef.se så hjälper vi dig med din beställning.

Ta igen chefsläsningen i jul – på 30 minuter

Över sommarsemestern var det flera hundra chefer som laddade ner Cheboken-appen och passade på att komma ikapp med den främsta ledarskapslitteraturen. Ta chansen du med – se till att UPSKILLA dig i jul! Med Chefboken är det enkelt, vi har sammanfattat det viktigaste du behöver veta till 30 minuters läsning eller lyssning.

Julerbjudande! 6 månader med Chefboken för halva priset! Du betalar endast 780 kr (ord. pris 1 560 kr)

Du får allt det här:

  • Tillgång till biblioteket i Chefboken-appen Över 140 titlar att lyssna och läsa direkt. Fylls på med en ny sammanfattning varje månad.
  • Tryckt Chefboken
    Du slipper anteckna! Månadens Chefboken landar i tryck format i din brevlåda.
  • Rabatt på hela boken hos Adlibris.

Julens boktips från Chef

00:39
boktips1
00:32
uturboxen2
00:39
tips3
chefboken-jul-2021-bo%cc%88cker

Succéförfattare och bästsäljare väntar på dig!

Med Chefboken har vi valt ut och sammanfattat måsteläsningen för dig som chef – lyssna eller läs varje bok på bara 30 minuter.  Som prenumerant får du direkt tillgång till det digitala biblioteket med över 150 redan utvalda och sammanfattade titlar.

Se alla titlar i biblioteket

”Jag använder Chefboken för att orientera mig i internationell ledarskapslitteratur som jag annars inte skulle ha nåtts av. Vi har också använt Chefboken i ledningsgruppen och gemensamt diskuterat kring ett tema.”

– Christian Nilsson, vd Eskils Tryckeri AB

”Chefboken ger mig nya idéer att implementera i mitt eget ledarskap.”

– Cecilia Simonsson, Ad Acto Rekrytering

"Chefboken hjälper och stöttar mig som ledare. Det är många områden bl.a. mångfalds och jämställdhetsarbetet man måste hålla koll på. Ett smidigt sätt att hålla sitt ledarskap uppdaterat."

– Magnus Olin, Lagerchef OATLY