grafisk

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en stjärna som kan bidra till att Chef når nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning.

Du blir del av ett kreativt och drivet gäng med hög innovationskraft.

Du rapporterar till Cecilia Norrby, redaktionschef, och kommer att jobba i nära samarbete med Chefs nya AD Tom Sörhuus och marknadschef Sandra Johansson.

Kvalifikationer:

– Yrkes- eller högre utbildning inom form, media och kommunikation. Gärna med inriktning på grafisk design. Bergs, Forsbergs, Beckmans eller motsvarande.

– Stora kunskapar och yrkeserfarenhet av programmet Adobe InDesign. Grundläggande kunskaper i programmen Adobe Photoshop och Illustrator.

– Erfarenhet av både print- och webbpublicering.

(texten fortsätter efter annonsen) 

Vi ser att du har:

  • En vana av att tillämpa formmallar och en given grafisk manual.
  • Jobbat med tidnings- och webbproduktion tidigare i din karriär.
  • En originalares noggrannhet med känsla för detaljer. Du har också kreativa ambitioner.
  • Kunskaper i bildhantering och optimering för både print och webb.
  • Som person är du en teamplayer som kan ta på dig arbetshandskarna när det krävs. Du är easy-going, men räds inte att säga din åsikt.
  • Du är också självständig, håller deadlines och gillar att jobba i nära samarbete med flera olika avdelningar på Chef; redaktion, marknad- och eventavdelningen.

Roll:

Grafisk formgivare

Omfattning:

Heltid 100 %

Uppgifter:

  • Formge tidningen Chef.
  • Formge marknadsmaterial både för print, digitalt och sociala medier.
  • Formge externt annonsmaterial och vara en resurs för förlagets övriga löpande formbehov.

Om Chef:

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Chef är ett mediehus med 28 anställda. Utöver tidningen Chef gör vi också Chefboken (där vi sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur), flera stora event (tex Chefdagen, Chefgalan, Ny som chef-dagen, Chef i Almedalen), seminarier, webbkurser, uppdragspubliceringar och content-studioproduktioner.

Vi är stolta över vår företagskultur och lägger tid på att vårda den. Varje måndag äter vi gemensam frukost, vi har massage på jobbet, vi tränar ihop och firar våra framgångar så ofta vi får tillfälle. Kolla gärna vårt Instakonto för bevis.

Vi brinner för och driver profilfrågor som mångfald, hållbarhet och hälsa. Vi har gjort stora satsningar på tex fler kvinnliga chefer genom projektet ”Battle of the numbers”, har drivit stresskolan för att motverka psykisk ohälsa och medvetet lyft fram unga chefer och chefer med utländsk bakgrund.

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till tom.sorhuus@chef.se senast 5/8 -19.

Relaterade artiklar

Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
Stressforskaren Sören Hjälm utbildar chefer och ledare om stress hos Consensus. Foto: Pavel Koubek
Annonssamarbete Chef + Consensus

Lär dig kontrollera ditt ledarskap vid stress

Stress kan förgifta ditt ledarskapsbeteende. ”Chefer behöver träna på att hantera tuffa situationer”, säger stressforskaren Sören Hjälm som utbildar chefer hos Consensus. Lär dig fatta rätt beslut – inte beslut som styrs av stress.

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.
Viktoria Lindhé på &frankly Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + &frankly

Det här gillar medarbetare allra mest med chefen

När medarbetare ska berömma sin chef är det tre egenskaper som oftast lyfts fram.
Det finns också områden där många tycker att chefen borde vässa sig.

chefsokerekonomichef
Jobba på Chef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

Vi söker nu en ekonomichef till en affärsdriven organisation med ett starkt varumärke.