grafisk

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en stjärna som kan bidra till att Chef når nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning.

Du blir del av ett kreativt och drivet gäng med hög innovationskraft.

Du rapporterar till Cecilia Norrby, redaktionschef, och kommer att jobba i nära samarbete med Chefs nya AD Tom Sörhuus och marknadschef Sandra Johansson.

Kvalifikationer:

– Yrkes- eller högre utbildning inom form, media och kommunikation. Gärna med inriktning på grafisk design. Bergs, Forsbergs, Beckmans eller motsvarande.

– Stora kunskapar och yrkeserfarenhet av programmet Adobe InDesign. Grundläggande kunskaper i programmen Adobe Photoshop och Illustrator.

– Erfarenhet av både print- och webbpublicering.

(texten fortsätter efter annonsen) 

Vi ser att du har:

  • En vana av att tillämpa formmallar och en given grafisk manual.
  • Jobbat med tidnings- och webbproduktion tidigare i din karriär.
  • En originalares noggrannhet med känsla för detaljer. Du har också kreativa ambitioner.
  • Kunskaper i bildhantering och optimering för både print och webb.
  • Som person är du en teamplayer som kan ta på dig arbetshandskarna när det krävs. Du är easy-going, men räds inte att säga din åsikt.
  • Du är också självständig, håller deadlines och gillar att jobba i nära samarbete med flera olika avdelningar på Chef; redaktion, marknad- och eventavdelningen.

Roll:

Grafisk formgivare

Omfattning:

Heltid 100 %

Uppgifter:

  • Formge tidningen Chef.
  • Formge marknadsmaterial både för print, digitalt och sociala medier.
  • Formge externt annonsmaterial och vara en resurs för förlagets övriga löpande formbehov.

Om Chef:

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Chef är ett mediehus med 28 anställda. Utöver tidningen Chef gör vi också Chefboken (där vi sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur), flera stora event (tex Chefdagen, Chefgalan, Ny som chef-dagen, Chef i Almedalen), seminarier, webbkurser, uppdragspubliceringar och content-studioproduktioner.

Vi är stolta över vår företagskultur och lägger tid på att vårda den. Varje måndag äter vi gemensam frukost, vi har massage på jobbet, vi tränar ihop och firar våra framgångar så ofta vi får tillfälle. Kolla gärna vårt Instakonto för bevis.

Vi brinner för och driver profilfrågor som mångfald, hållbarhet och hälsa. Vi har gjort stora satsningar på tex fler kvinnliga chefer genom projektet ”Battle of the numbers”, har drivit stresskolan för att motverka psykisk ohälsa och medvetet lyft fram unga chefer och chefer med utländsk bakgrund.

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till tom.sorhuus@chef.se senast 5/8 -19.

Relaterade artiklar

digitalisering_ill_new
Jobba på Chefakademin

Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!
Framtidens hybridmöte kräver ny digital teknik
Annonssamarbete Chef + Office Management

Så tar du hybridmötet till nästa nivå

Mötestekniken på väg in i en ny och smartare era. Här får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med framtidens digitala möten.
namnlos
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Program Director

Chefakademin växer och satsar – kom och jobba med våra utbildningar. Nu söker vi en Program Director för Chefakademins portfölj ”Korta fokusutbildningar”
social-media-and-online-dating-concept-red-heart-shape-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker marknads­chef

Chefakademin fortsätter att växa – nu söker vi en nyckelspelare till framtidens marknadsavdelning.
rocket
Jobba på Chefakademin

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
rocket
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
tva%cc%8akvinnorps
Annonssamarbete Chef + Försäkringskassan

Hallå chefen! Det finns ett viktigt hälsobidrag att söka

Många chefer missar ett viktigt bidrag för att förebygga ohälsa hos medarbetare. ”Rätt hjälp kan göra skillnad”, säger Rebecca Kolga på Försäkringskassan och uppmanar chefer att söka stödet på upp till 200 000 kronor per år.
rocket
Jobba på Chefakademin

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.