chef_webbred

Driven webbredaktör sökes till Chef

Uppdatering: Tjänsten är tillsatt.

Vad kan svenska chefer lära sig av Donald Trumps Twitter-vrede?

Varför skriver alla frånvaro-mejl på fel sätt?

Vilka är de viktigaste ledarskapslektionerna från tv-serien Skam?

Vill du undersöka svaren på de här frågorna – eller har du redan kommit på några ännu skarpare idéer? Då vill vi att du kommer och jobbar med oss.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser för Chef.se och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

5 säkra tecken: Så vet du att just du är en grym webbredaktör på Chef

  • Du sprudlar av idéer och berättarlust.
  • Du är peppad på att hitta nya, smarta sätt att sprida kunskap och paketera historier i digitala kanaler som webb, nyhetsbrev och sociala medier.
  • Du är självgående, driven och känner ett stort engagemang inför ditt uppdrag. Du triggas av att nå och helst överträffa uppsatta mål.
  • Du är en snabb, stilsäker skribent som trivs med att producera innehåll i ett högt tempo. Du har erfarenhet från reporter- eller webbredaktörarbete sedan tidigare och en utbildning som passar profilen.
  • Du förstår att humor och överraskning är två riktigt bra verktyg för att sprida seriöst journalistiskt innehåll – inte minst på sociala medier.

 

Lyssna! Därför ska du komma och jobba på Chef

  • Vi växer snabbt och storsatsar på våra digitala kanaler. 2017 når vi fler än någonsin: Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad.
  • Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrund, uppmärksammar unga chefer och står upp för det goda ledarskapet.
  • Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan. Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

 

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Calle Fleur, digital innehållschef, så fort som möjligt, men senast 24/1. E-postadress: cf@chef.se. Vi behandlar ansökningar löpande.

Tillträde snarast möjligt!

Relaterade artiklar

grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
Moocs och flipped classroom är två av de nya trenderna inom utbildning och kompetensutveckling.
Annonssamarbete Chef + Utbildning.se

9 trender som revolutionerar ditt lärande

Är moocs, flippade klassrum och mikrolärande vägen till ständigt lärande och kompetensutveckling på din arbetsplats?

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
chefsokerekonomichef
Jobba på Chef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

Vi söker nu en ekonomichef till en affärsdriven organisation med ett starkt varumärke.
chef_pren_ny_oktober_816
Jobba på Chef

Chef söker reporter

Chef växer och når över 300 000 chefer på alla våra plattformar. Nu behöver vi utöka redaktionen med ytterligare en reporter med huvudet fullt av idéer.
ego-sanna-mander-hjarna-illustration
Jobba på Chef

Chef is looking for a Web Analyst

We are looking for a Web Analyst to join our creative team at Chef. This is a trainee position for six months through Career Sweden, a programme which aims at helping foreign graduates get established in the Swedish labour market.