nytt

Driven webbanalytiker sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativ- och idérik webbanalytiker.

Som webbanalytiker på Chef mäter och analyserar du data från alla delar av vårt växande digitala ekosystem. Du studerar användarbeteende, analyserar innehåll och optimerar flöden för att hjälpa oss att driva trafik och konvertering. Du håller noggrann koll på våra digitala marknadsföringskampanjer, utvärderar våra redaktionella nyhetsbrev och har järnkoll på engagemanget i våra sociala medie-kanaler. Du bidrar dessutom i utvecklingsarbetet av Chefs splitter nya CRM-system.

Taggad? Då vill vi att du kommer och jobbar med oss!

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser för Chef.se och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan bidra till att ta Chef till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Du rapporterar till Calle Fleur, vice vd och ansvarig för digital affärsutveckling, och kommer att jobba nära Chefs marknadsavdelning.

Vi tror att du:

  • Älskar att gräva i data och har förmågan att – genom kvalificerad analys – förvandla siffror och tabeller till begriplig strategi.
  • Har god förståelse för digital marknadsföring och djupa insikter i hur data kan användas för att optimera Chefs innehålls- och affärsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med moderna CRM-system (vi använder Microsoft Dynamics).
  • Är driven och initiativrik. Chef är ett litet förlag med knappt 30 medarbetare, där alla har möjligheter att utvecklas inom sina respektive roller – och påverka utvecklingen för hela företaget.
  • Är självgående och kan hålla många bollar i luften samtidigt.
  • Har en passande utbildning inom exempelvis marknadsföring, matematik, digital strategi eller analys/statistik.
  • Är god vän med Excel och har erfarenhet av Google Analytics och/eller andra analysverktyg.

Därför ska du komma och jobba på Chef:

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Calle Fleur, vice vd, senast 12/8. E-postadress: cf@chef.se. Vi behandlar ansökningar direkt efter semestrarna i augusti.

 

Relaterade artiklar

chefboken4-content
Chefboken

Så skapar du en orädd organisation

Traditionell företagskultur — där det handlar om att passa in och komma överens — är dömd att misslyckas i den nya kunskapsekonomin. Framgång kräver istället ett flöde av idéer, nytt och kritiskt tänkande. Harvardforskaren Amy C Edmondson skriver i sin bok "The Fearless Organization" om hur chefer skapar orädda organisationer.
Gabriella Huss på K2 Search har fem råd till chefer som kört fast i karriären. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + Ledarna

Ta dig förbi hindren i din chefskarriär

Den klassiska karriärtrappan är raserad. En ny typ av chefskarriär tar form – med ökad risk att uppleva att man har kört fast. ”Viktigast för att ta sig vidare då är självkännedom”, säger chefsrekryteringsexperten Gabriella Huss.
nyanumret_mars_artikel
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Marsnumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen: ✓ Galaspecial med Sveriges bästa chefer ✓ Personlig intervju med Bertil Hult – mannen bakom utbildningsimperiet EF ✓ ”Sätt hållbarhet på schemat för framtidens chefer” – fem punkter för förändring ✓ Klarar Ulf Kristersson att leda M ur krisen?

cb3_content
Chefboken

Talangprogram gör folk omotiverade

Hur ska organisationer lyckas utveckla och behålla talanger? Det är en fråga som allt fler ställer sig. Många investerar i program för att attrahera, utveckla och behålla de duktigaste medarbetarna. Men de leder sällan till önskat resultat.
topp100-20191
Om chef

Chef.se är Årets bästa tidskriftssajt 2019

Chef.se har utnämnts till Sveriges bästa tidskriftssajt. När IDG presenterar sin årliga, prestigefyllda Topp100-lista kniper Chef.se återigen förstaplatsen.
bilden12333
Tidningen Chef

Chef störst i Sverige på Linkedin – över 70 000 följare!

Chef växer så det knakar på sociala medier. Nu är tidningen det största redaktionella kontot i hela Sverige – med över 70 000 följare på Linkedin.
Erik Sundqvist på Michelin ringar in och lyfter sitt ledarskap med en Executive MBA på Stockholms universitet. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Nya metoder får ledarskapet att skjuta fart

Erik Sundqvist ringar in och lyfter sitt ledarskap med nya verktyg och kunskaper. Fyra lärdomar har varit extra användbara.

webbkurs_egenannons
Webbkurser

Webbkurser – här för att stanna?

När gamla sanningar byts ut förändras också sättet som vi tar till oss ny kunskap på. Interaktivitet och flexibilitet efterfrågas i allt högre grad som komplement till den klassiska skolbänken. Chefs webbkurser har brutit ny mark i Sverige med kompetensutveckling som passar just dina behov - där och då de uppstår.