nytt

Driven webbanalytiker sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativ- och idérik webbanalytiker.

Som webbanalytiker på Chef mäter och analyserar du data från alla delar av vårt växande digitala ekosystem. Du studerar användarbeteende, analyserar innehåll och optimerar flöden för att hjälpa oss att driva trafik och konvertering. Du håller noggrann koll på våra digitala marknadsföringskampanjer, utvärderar våra redaktionella nyhetsbrev och har järnkoll på engagemanget i våra sociala medie-kanaler. Du bidrar dessutom i utvecklingsarbetet av Chefs splitter nya CRM-system.

Taggad? Då vill vi att du kommer och jobbar med oss!

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser för Chef.se och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan bidra till att ta Chef till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Du rapporterar till Calle Fleur, vice vd och ansvarig för digital affärsutveckling, och kommer att jobba nära Chefs marknadsavdelning.

Vi tror att du:

 • Älskar att gräva i data och har förmågan att – genom kvalificerad analys – förvandla siffror och tabeller till begriplig strategi.
 • Har god förståelse för digital marknadsföring och djupa insikter i hur data kan användas för att optimera Chefs innehålls- och affärsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med moderna CRM-system (vi använder Microsoft Dynamics).
 • Är driven och initiativrik. Chef är ett litet förlag med knappt 30 medarbetare, där alla har möjligheter att utvecklas inom sina respektive roller – och påverka utvecklingen för hela företaget.
 • Är självgående och kan hålla många bollar i luften samtidigt.
 • Har en passande utbildning inom exempelvis marknadsföring, matematik, digital strategi eller analys/statistik.
 • Är god vän med Excel och har erfarenhet av Google Analytics och/eller andra analysverktyg.

Därför ska du komma och jobba på Chef:

Intresserad? Skicka din ansökan (cv och personligt brev) till Calle Fleur, vice vd, senast 12/8. E-postadress: cf@chef.se. Vi behandlar ansökningar direkt efter semestrarna i augusti.

 

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

almis
Tidningen Chef

Så var Chef i Almedalen 2018

Se mingelbilder och läs sammanfattningar från Chefs magiska vecka i Almedalen 2018.
Anna Palmgren, Arbetsförmedlingen
Annonssamarbete Chef + Arbetsförmedlingen

Tips till chefen: Så här höjer du den digitala kompetensen

Börja med dig själv och våga vara personlig. Det är några av uppmaningarna Anna Palmgren ger till Sveriges chefer. Sektionschefen för digitalt engagemang på Arbetsförmedlingen tipsar om strategier för att höja den digitala kompetensen på arbetsplatsen.
suaad-2
Suad Ali

Här är sommarpratarna med chefskoppling

Nu är det klart vilka som får hålla i ett eget ”Sommar i P1”. Ett av namnen på listan är Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef.
almedalen_egenannons
Om chef

Häng med på #chefialmedalen

Inte på plats i Almedalen? Chef arrangerar en rad seminarier och ett mingel under Almedalsveckan 2018, där du får nya intryck, kunskaper och smarta insikter. Häng med i rapporteringen här.
framtida
Tidningen Chef

Lista: Här är 12 av Framtidens Ledare

De är drivna, de är under 35 och har alla utmärkt sig genom framstående ledartalang, affärsmässigt resultat eller idémässigt engagemang.

chefboken-nr67-1800-minuslogga
Chefboken

Led med hjärnan!

Få mer energi, öka din prestation och bli en bättre ledare med hjälp av det senaste inom hjärnforskningen. Friederike Fabritius och Hans W Hagemann samlat praktiska och konkreta tips i boken The Leading Brain – neuroscience hacks to work smarter, better, happier. I senaste Chefboken sammanfattar ledarskapscoachen Maria Gerlofson de bästa tipsen.
hinder
Annonssamarbete Chef + Canon

Bli kvitt digitala bromsklossar

Stupa inte på kan-själv-mentalitet och chefens eget ego. Experterna hjälper dig att få flow och lyckas med nästa digitaliseringsprojekt.
joha1
Tidningen Chef

Johan Barvaeus: Så var tiden efter Chefgalan

Johan Barvaeus vann kategorin "Årets Ledarskapsinsats" för sina insatser under terrordådet på Drottninggatan. Nu berättar han om tiden efter Chefgalan 2018.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden