Datum: 14 jan, 2019
Plats: Gävle
Sista ansökningsdag: 28 jan, 2019
Kategorier: Ekonomi- och finanschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Vi söker nu en ekonom till vår kund i Gävle

Vi söker nu en ekonom till vår kund i Gävle

Rollen som projektekonom innebär att du är delaktig i flera olika projekt samtidigt. Du kommer att vara med från start till mål, gällande de ekonomiska frågorna för projekten. För att lyckas med ditt uppdrag krävs ett nära samarbete med våra projektledare och styrgrupper med ett ansvar att en budget finns för varje projekt. Din roll blir att verka som både ett stöd och en kravställare i det dagliga arbetet. Som projektekonom blir du ansvarig för att hämta hem den finansiering som projekten blivit beviljade genom att sammanställa redovisningsunderlag enligt de krav som respektive finansiär ställer. Rollen innebär även uppföljning och analys av projektens ekonomiska utfall över tiden.

I samverkan med kollegor erbjuder ni ett professionellt stöd till organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en examen från högskola eller universitet inom ekonomi med inriktning på redovisning/revision. Du har med fördel några års erfarenhet av brett ekonomiskt arbete, gärna inom projektredovisning och revision. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar och där du får arbeta varierat både högt och lågt. Vi tror att tjänsten passar särskilt bra för dig som trivs med variation av ekonomi, kommunikation och service.

Meriterande är goda kunskaper om EU:s regelverk och tidigare erfarenhet av LOU, liksom erfarenhet av analys och tolkning av förordningar och styrdokument inom en offentlig verksamhet.

För denna tjänst som projektekonom, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att välorganiserat driva ditt arbete framåt. Du är angelägen att verka professionellt, genom ett kundorienterat förhållningssätt nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet. Du trivs med ett självständigt ansvar i kombination med ett samarbete med människor i andra befattningar. Detta förutsätter en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift för att skapa och förvalta förtroendefulla relationer i projekten.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Tobias Troije, tobias.troije@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden