unnamed-2

Datum: 13 maj, 2019
Företag: Region Dalarna
Plats: Falun
Sista ansökningsdag: 9 jun, 2019
Kategorier: Chefer och verksamhetsledare, Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare.

Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, intervention, konventionell röntgen, nuklearmedicin samt mammografi. Röntgenavdelningar finns på sjukhusen i Mora, Falun, Avesta och Ludvika. Röntgenutrustning finns även inom primärvården i norra Dalarna.

Arbetsuppgifter

Arbetet som verksamhetsutvecklare på Bild- och funktionsmedicin innebär att utveckla verksamheten framåt enligt uppsatta mål och riktlinjer samt på egna initiativ. Att leda och genomföra projekt är en central del av uppdraget. Du kommer att arbeta nära ledning och verksamhetschef, och vara en aktiv medlem i verksamhetens ledningsgrupp.

Ditt jobb innebär ansvar för utveckling och organisering av:

  • Patientsäkerhet
  • Avvikelsehantering
  • Kompetensförsörjning
  • Länsgemensamma arbetsgrupper
  • Vårddokumentation
  • Myndighetskontakter

Du kommer att ansvara för planering och genomförande av olika evenemang så som verksamhetens personaldagar, återkommande kurser mm.
Placeringsort Falun, kan diskuteras då arbetet innebär resor över länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård och har sjuksköterskeexamen eller annan relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet som ledare, utvecklare och erfarenhet av projektarbete är meriterande.
Kännedom om att arbeta i en offentlig organisation är önskvärd.

Personliga egenskaper:

  • Lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga
  • Intresse av att skapa goda relationer inom och utom organisationen
  • Förmåga att leda och styra arbetsgrupper mot uppsatta mål
  • Förmåga att uttrycka sig tydligt och korrekt i skrift

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, din samarbetsförmåga och flexibilitet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Fackliga kontakter:

Vårdförbundet, info.dalarna@vardforbundet.se
Vision, vision.falun@ltdalarna.se
Ledarna, ledarna.dalarna@ltdalarna.se
SACO, saco.dalarna@ltdalarna.se

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur.

Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om tjänsten

Befattning: Vårdutvecklare
Ort: Falun
Anställningsform: Tillsvidare
Antal tjänster: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ref nr: 50:2019:535
Ansök senast: 2019-06-09

Upplysning

Verksamhetschef: Olof Ehrs
Epost olof.ehrs@ltdalarna.se
Telefon 070-6292239

Biträdande verksamhetschef: Ylva Hammarström Larsson
Epost Ylva.Larsson@ltdalarna.se
Telefon 072-541 29 10

Ansök direkt

Utvalda jobb

esv-logo-cmyk
Chefsjobb Publicerat 17 maj 2019

Avdelningschef Styrning, redovisning och finansiering

Vill du bidra till att göra Sverige rikare? Tillsammans med dina medarbetare verkar du för en effektiv statsförvaltning med god kontroll på statens finanser och en ekonomisk styrning som säkerställer att skattebetalarnas pengar nyttjas effektivt. ESV strävar efter att vara en modern myndighet i toppklass. Vår kultur kännetecknas av öppenhet, professionalism och utveckling. Vi söker […]
djursjukvard
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2019

Klinikchef

Mittnorrland Djursjukvård består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens […]
transportstyrelsen
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Sektionschef

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi […]
unnamed-2
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare. Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 2 maj 2019

Chef juridik inom Fastighetsbildning

Vi erbjuder dig Sektion juridik finns inom Fastighetsbildningsstöd, en enhet inom Fastighetsbildning. Enheten består av sex sektioner med olika ansvarsområden. Det övergripande uppdraget för sektion juridik är att lämna stöd till fastighetsbildningsverksamheten och divisionsledningen i juridiska frågor. På så sätt arbetar vi för en enhetlig och effektiv rättstillämpning och för att skapa förutsättningar för digital […]

Chefsjobb