download-11

Datum: 3 sep, 2020
Företag: Friskis&Svettis
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2 okt, 2020
Kategorier: Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

VERKSAMHETSCHEF TILL FRISKIS&SVETTIS STOCKHOLM

Till Friskis&Svettis Stockholm söker vi nu en verksamhetschef som har förmågan och viljan att leda Sveriges största idrottsförening. Vårt mål är att växa genom att engagera, synas och samarbeta – allt med fokus på att hela tiden förbättra medlemsupplevelsen. Styrelsen, medarbetarna och våra viktiga ideella funktionärer har höga ambitioner. Tillsammans vill vi ta föreningen till nya höjder! Är det dig vi söker?

Som verksamhetschef för Friskis&Svettis Stockholm är du spindeln i nätet för en stolt, modern och viktig folkrörelse. Verksamhetschefen ska skapa goda förutsättningar för våra anställda och ideella funktionärer. I ditt uppdrag har du utvecklings, personal-, ekonomi, budget- och resultatansvar. Du leder föreningens cirka 175 anställda samt cirka 1300 ideella funktionärer. Verksamhetschefen bidrar med beslutsunderlag och är föredragande inför styrelsen. En av verksamhetschefens viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att leda och planera verksamheten. Stort fokus ligger på att fortsätta utveckla och stärka medlemsupplevelsen genom ett insiktsdrivet arbete. Som verksamhetschef förstår du vikten av att ligga i framkant när det gäller digitalisering och att föreningen stärker positionen som samhällsaktör.

Som ytterst ansvarig chef är din främsta uppgift att skapa en arbetsplats och arbetsmiljö i toppklass som bygger på delaktighet och samarbete där en gemensam värdegrund är en viktig utgångspunkt.

Vem är du?
Vi söker dig som delar Friskis&Svettis värderingar. Du är en erfaren och i förändring erkänt framgångsrik ledare som lett och utvecklat andra chefer. Vi ser gärna att du har verkat inom idéburen och/eller värderingsstyrd organisation. Vidare har du relevant utbildning på högskolenivå alternativt annan jämförbar utbildning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är bekväm med att tala inför folk och vid behov även media.

Som person är du är en kommunikativ, modig och trygg chef som har omvittnat god förmåga att leda. Vidare har du en analytisk och strategisk förmåga som i kombination med mod leder till konkreta utvecklings- och förbättringshandlingar. Du brinner för att samverka med parter på olika nivåer och är en naturlig brobyggare i dina yrkesrelationer. För att lyckas i uppdraget behöver du ha örat mot marken och alltid agera utifrån ett gott omdöme.

Välkommen med din ansökan!
Känns detta som en spännande roll för dig? I så fall ser vi fram emot att du registrerar CV och ett motivationsbrev om varför du ska bli Friskis&Svettis Stockholms nya verksamhetschef via signerarekrytering.se. Sista ansökningsdag är den 2 oktober, men vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner:

Eventuella frågor besvaras gärna av Signeras konsulter Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60 eller Anna Hultkrantz, 073-834 33 20.

Om Friskis&Svettis Stockholm
Friskis&Svettis Stockholm grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening. Vi har idag nästan 100 000 medlemmar, cirka 175 anställda och 1 300 ideellt engagerade ledare, tränare och värdar spridda på 16 anläggningar i och runt Stockholm. Vi är en ideell medlemsförening och vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Kansliet ligger på Gävlegatan i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.friskissvettis.se/stockholm.

Ansök direkt