sfr-logo-cmyk_red-3

Datum: 8 okt, 2019
Företag: Studiefrämjandet
Plats: Blekinge
Sista ansökningsdag: 3 nov, 2019
Kategorier: Chefer och verksamhetsledare, Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Skåne-Blekinge in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö, musik och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Brinner du för att leda, engagera och utveckla människor och verksamheter?

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.

Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande.

Studiefrämjandets avdelning Skåne-Blekinge har en bred verksamhet som oftast sker i samverkan med ett vitt förgrenat föreningsliv inom och utanför våra medlems-organisationer. Vår målsättning är att bedriva verksamhet i samtliga 38 kommuner i Skåne och Blekinge.

Mer om tjänsten

Som verksamhetschef för Studiefrämjandet Skåne-Blekinge har du det övergripande ansvaret inför styrelsen för verksamhet, personal och budget. I dina arbetsuppgifter ingår

  • inom ramen för verksamhetsplan och budget organisera och leda arbetet inom organisationen;
  • strategisk utveckla och kvalitetssäkra verksamheten samt ansvara för kvalitetsledning;
  • representera Studiefrämjandet Skåne-Blekinge i Regioner och Kommuner
  • omvärldsbevakning;
  • övergripande HR ansvar för samtlig personal;
  • leda utvecklingen så att den sker över hela Skåne-Blekinge;
  • utarbeta underlag till styrelsens möten samt i samråd med styrelsens ordförande förbereda dessa samt verkställa styrelsens beslut .

Du ingår i kretsen av verksamhetschefer med ansvar för hela Studiefrämjandets utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har chefserfarenhet med budget- och personalansvar samt erfarenhet av att arbeta med ekonomiska processer och ekonomistyrning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, och god förmåga till förändringsledning.

Du är en god kommunikatör, gärna med försäljnings/marknadsinriktning och behärskar svenska språket väl, både i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har förståelse för offentliga anslag och bidragsbaserad verksamhet, har bra kunskaper om våra målgrupper och är skicklig på att hitta och etablera nya verksamhetsområden.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från folkbildningsverksamhet, idéburen verksamhet och/eller föreningsliv i ledande befattningar samt ett brett kontaktnät i regionen.

Som ledare är du jämställd, tydlig, entusiasmerande och lyhörd i ditt ledarskap. Du är proaktiv och lösningsorienterad.

Du har hög integritet och är prestigelös och är hungrig på kunskap och utveckling. Det är också viktigt att du är en person som är ansvarstagande och resultatorienterad samt har lätt för att samarbeta.

Tjänsten innebär en del obekväm arbetstid samt en del resor inom verksamhetsområdet samt inom Sverige.

För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kommer att inledas med en provanställning i sex månader, målstyrd arbetstid. Stationeringsort är i Skåne enligt överenskommelse. Tillträde 1 april 2020 eller enligt överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Allan Ljungqvist, ordförande i styrelsen, telefon 070-208 59 06. Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mirjam Warne, HR-chef, telefon 08-545 707 19.

Facklig kontaktperson: Jerker Allgulander, Unionen, telefon 070-8608557.

Ansök genom att klicka på ”Ansök nu!” knappen. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan gärna redan idag. Sista ansökningsdag 3 november 2019.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. För mer information, se Studiefrämjandets integritetspolicy.
Vi undanbeder oss kontakt med mediasäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen av denna tjänst.

Ansök direkt

Utvalda jobb

logga-kau
Chefsjobb Publicerat 9 okt 2019

Administrativ chef

Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar […]
sfr-logo-cmyk_red-3
Chefsjobb Publicerat 8 okt 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Skåne-Blekinge in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö, musik och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Brinner du för att leda, engagera och utveckla människor och verksamheter? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd […]
region_skane
Chefsjobb Publicerat 4 okt 2019

Enhetschef till Geriatrikavdelning

Gör skillnad. Varje dag. – Vi lever allt längre, vilket gör att behovet av geriatrisk vård ökar – det är här framtidens vård finns! På vår avdelning arbetar vi med CGA (Comprehensive Geriatric Assessment) som innebär att vi ser hela patientens behov, även det sociala där vi har kontakt med anhöriga. Här arbetar vi interdisciplinärt […]
509fd262-4026-4613-9b20-9641d3c0b55b
Chefsjobb Publicerat 2 okt 2019

Sektionschef för trafik och infrastrukturutveckling

Nu söker vi en öppen och kommunikativ ledare till en mångfacetterad grupp som tillsammans jobbar för att lösa regionens framtida behov av SL:s kollektivtrafik. Om tjänsten Som ny sektionschef för trafik och infrastruktur på vår avdelning för strategisk utveckling är arbetet innehållsrikt och varierande. Bland annat bidrar du till arbetet med att långsiktigt utveckla SL-trafiken, […]
ladda-ned-3
Chefsjobb Publicerat 26 Sep 2019

1:a linjens chef/ Platschef röntgen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild- och funktionsmedicin Dalarna är en gemensam basenhet med röntgenenheter i Avesta, Falun, Mora, Ludvika samt Mammografiverksamheten. Upptagningsområdet omfattar Dalarnas 280 000 fasta invånare och ett stort antal turister sommar- och vintersäsong. Målsättningen […]
sfr-logo-cmyk_red-2
Chefsjobb Publicerat 25 Sep 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Stockholm in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.  Studiefrämjandet är en ideell […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 3 Sep 2019

Chef för controllerfunktionen

Vi erbjuder dig Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra. Som chef för controllerfunktionen ges du stora möjligheter att vara delaktig och påverka vidareutvecklingen av Lantmäteriets verksamhetsstyrningsprocess. […]

Chefsjobb