01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c

Datum: 30 aug, 2018
Företag: Mälarsjukhuset
Plats: Eskilstuna
Sista ansökningsdag: 30 sep, 2018
Kategorier: Chefer inom hälso- och sjukvård, Hälso-,Sjukvård, Omsorg, Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården och en som ansvarar för öppenvården.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget som vårdenhetschef för slutenvården omfattar att leda, organisera och utveckla det löpande arbetet tillsammans med avdelningens medarbetare. Som vårdenhetschef har du personal- ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och bidrar till att planera, leda och utveckla kliniken på ett sätt som gynnar både patienten, verksamheten och personalen.
Du ansvarar tillsammans med sektionsansvarig läkare för avdelningens patientsäkerhets- och kvalitetsarbete. Förutom våra fantastiska medarbetare finns HR och ekonom kopplade till din enhet. Avdelningen har även en bemanningsassistent, en samordnare, två vårdledare och vi har nyligen infört Vårdnära Service (VNS).
Vi har stor flexibilitet på kliniken och många av våra medarbetare roterar mellan sluten- och öppenvård. Ett gott och nära samarbete med vårdenhetschefen för öppenvården är därför av största vikt.

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har chefs- eller ledarerfarenhet eller annan, för tjänsten, relevant erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder chefsutbildning och chefshandledning.

Egenskaper
Du är en närvarande och respektfull person som är tydlig och rak i din kommunikation. Du engagerar, motiverar och får medarbetare att känna sig delaktiga. Att ge och få återkoppling, både i det dagliga jobbet och vid de regelbundna medarbetarsamtalen, är viktigt för dig. Du är modig och rättvis och ger dina medarbetare de bästa förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Ann-Katrin Hansson, 073-867 43 23.
Fackliga företrädare söks via växel, 016-10 30 00.

Kom och jobba hos oss på infektions- och lungavdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-09-30. Skriv gärna i din ansökan att du hittade tjänsten på chef.se
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner

Följ oss gärna på Facebook

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden