Datum: 15 maj, 2019
Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 5 jun, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Utvecklingsingenjör/CAD-specialist till Anatomic SITT

Arbetsbeskrivning
I rollen som Utvecklingsingenjör/CAD-specialist på Anatomic SITT i Norrköping kommer du att arbeta i en unik produktorienterad miljö där kundfokus, teknikutveckling och samhällsnytta är ledorden.

Du kommer att bli en del av utvecklingsteamet där du har det övergripande ansvaret att driva och koordinera utvecklingsprojekt. En av dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är att skapa, uppdatera och redigera fullständiga tillverknings-/konstruktionsritningar och funktionsbeskrivningar för Anatomic SITT’s produkter. Du arbetar med de komplexa produktritningarna i CAD-programmet SolidWorks.

Förutom konstruktions- och ritningsarbete innebär tjänsten ett spännande och brett register av arbetsuppgifter så som idéutveckling, produktutveckling, kvalitetssäkring, 3D-printing, riskanalyser samt specialanpassning av befintliga produkter.

På Anatomic Sitt kommer du vara delaktig i hela arbetsprocessen, från idé till färdig produkt. Du kommer kunna göra skillnad och påverka arbetet i stor omfattning, då organisationen har en platt hierarki som gör att beslutskedjorna är korta. Till hjälp i utvecklingsarbetet har du företagets moderna och fullt utrustade maskinpark bestående av bland annat 5-axliga robotfräsar, svetsrobotar, helautomatiska bockningsmaskiner, 3D-printers, vakuumsugar och en sömnadsverkstad.

Du kommer få möjligheten att arbeta i en kreativ, tekniknära och utvecklande roll där du i ett nära samarbete med dina kompetenta kollegor kommer att nå framgång på ett unikt företag som hjälper individer med funktionsnedsättningar till en enklare vardag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Utvecklingsingenjör/CAD-specialist ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom ett relevant teknikområde så som maskinteknik, produktutveckling, medicinsk teknik, mekatronik eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan och du är en erfaren användare av SolidWorks eller motsvarande CAD-program. Vi ser gärna att du har kunskaper inom 3D-printing, materialteknik, tillverkningsflöden, elektronik eller skärande bearbetning.

Du har ett starkt intresse för teknik- och produktutveckling, inte bara på arbetstid utan också på din fritid. Engagerad, kommunikativ och prestigelös är tre ord som beskriver dig som person. Du arbetar självgående utifrån en tydlig struktur där du med lätthet kan lösa komplexa problem med hjälp av din kreativitet, nyfikenhet och händighet.

Kontakt
Skicka din ansökan via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på telefon 011-191898 eller via mail therese.fyhr@se.experis.com. Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

esv-logo-cmyk
Chefsjobb Publicerat 17 maj 2019

Avdelningschef Styrning, redovisning och finansiering

Vill du bidra till att göra Sverige rikare? Tillsammans med dina medarbetare verkar du för en effektiv statsförvaltning med god kontroll på statens finanser och en ekonomisk styrning som säkerställer att skattebetalarnas pengar nyttjas effektivt. ESV strävar efter att vara en modern myndighet i toppklass. Vår kultur kännetecknas av öppenhet, professionalism och utveckling. Vi söker […]
djursjukvard
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2019

Klinikchef

Mittnorrland Djursjukvård består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens […]
transportstyrelsen
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Sektionschef

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi […]
unnamed-2
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare. Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 2 maj 2019

Chef juridik inom Fastighetsbildning

Vi erbjuder dig Sektion juridik finns inom Fastighetsbildningsstöd, en enhet inom Fastighetsbildning. Enheten består av sex sektioner med olika ansvarsområden. Det övergripande uppdraget för sektion juridik är att lämna stöd till fastighetsbildningsverksamheten och divisionsledningen i juridiska frågor. På så sätt arbetar vi för en enhetlig och effektiv rättstillämpning och för att skapa förutsättningar för digital […]

Chefsjobb