Datum: 5 dec, 2018
Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 5 jan, 2019
Kategorier: Chefer och verksamhetsledare

Ansök direkt Tipsa en vän

Utvecklingschef till Holmen Paper AB, Braviken

Vi tillverkar inte bara papper. Vårt erbjudande är mycket större än så, och allt utgår från den allra minsta komponenten, den färska fibern, som ger unika fördelar i form av bulk och papperskvalitet. Tillsammans med innovativa lösningar, kunskap om marknaden, effektiv logistik och omfattande service, erbjuder vi våra kunder nya och förtjänstfulla, hållbara affärsmöjligheter. Från förnyelsebar råvara till hållbara produkter – Holmen Paper skapar framtidens lösningar.

Enhetsbeskrivning

Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med medarbetarskap och ledarskap? Vill du vara med och utveckla Braviken i en högteknologisk och prestigelös miljö? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Utvecklingsavdelningen på Braviken, som består av fem utvecklingsingenjörer, söker nu en ny sektionschef.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!

Din framtida utmaning

Som sektionschef för avdelning Utveckling ansvarar du för utveckling av processer och produkter i samråd med lokal ledning, marknadsavdelning och Holmens centrala utvecklingsenhet.

Utvecklingsarbetet präglas av både operativt, taktiskt och strategiskt arbete. Som chef leder, stöttar och skapar du goda förutsättningar för dina medarbetares resultat, bland annat genom tydliga mål och uppföljning av dessa. Som ledare ansvarar du även för att utveckla dina medarbetare så att de kan ta nästa steg i sin karriär.

I tjänsten ingår budgetansvar samt personalansvar för sektionens utvecklingsingenjörer.

För att lyckas i rollen

Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning med relevant inriktning. Du har erfarenhet från ledande befattning samt kunskap och erfarenhet inom processindustrin.

För att lyckas i rollen tror vi att du är van att arbeta strukturerat genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt. Vi tror att du som söker trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer.

Du är en trygg och positiv ledare som brinner för att utveckla människor och bygga team. Genom din kreativitet ser du möjligheter där andra ser problem. Som ledare är du kommunikativ och ger du en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att gruppen håller rätt fokus. Vidare ska du vara en god förebild och leda utifrån Holmens kärnvärden – mod, engagemang och ansvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Har du alla dessa egenskaper eller andra kunskaper och erfarenheter som kan räknas som likvärdiga så tveka inte att söka denna tjänst.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull chefsroll i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. En nyckelroll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och göra skillnad!

Hos oss får du det bästa av två världar. På Braviken arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten avser heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar Holmen AB med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@se.experis.com

Mattias Brodén Avdelningschef, Verksamhetsutveckling & logistik 011 23 67 49 alternativt mattias.broden@holmen.com

Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

sjo%cc%88v_cyan
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Direktör till Infrastrukturavdelningen

Experter på infrastruktur inom sjöfart Infrastrukturavdelningen bidrar till utvecklingen av sjöfarten och transportinfrastrukturen genom att bereda förslag på projekt till nationella planen för transportsystemet, genomföra utredningar och hantera remisser. Planering inför genomförandet av de stora farledsprojekt som är fastställda i nationella planen för transportsystemet och som omfattar fem miljarder kronor avseende sjöfart, samt andra utpekade […]
vgs-ny
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Retail Manager sökes till Volkswagen

Volkswagen är ett av marknadens hetaste bilmärken. Vi är det näst största bilmärket sedan många år och framtiden ser ljus ut med fina lanseringar av SUV och därtill en kommande flora av elektrifierade fordon! Volkswagen kommer bli det mest köpta bilmärket av privatpersoner under hela 2018, vilket är ett resultat av vår fina produktportfölj, våra […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 5 Dec 2018

Kommunikationsdirektör

Världen förändras och vi med den, men några saker vet vi säkert: Karolinska Institutet är en arbetsplats för den som gillar utmaningar och framför allt en arbetsplats med stort engagemang, i stark utveckling. Du får: motiverade kollegor och medarbetare och som brinner för sitt uppdrag – att bidra till att förbättra människors hälsa. Du är: […]
stockholms-stad-logotyp-svart-rgb-100mm
Chefsjobb Publicerat 3 Dec 2018

Avdelningschef för personal och kompetensförsörjning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och […]
krono
Chefsjobb Publicerat 22 Nov 2018

Teamchef som vill leda i förändring till Falun

Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I […]

Chefsjobb

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden