krono

Datum: 22 nov, 2018
Företag: Kronofogden
Plats: Falun
Sista ansökningsdag: 10 dec, 2018
Kategorier: Administration, ekonomi, juridik, Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Teamchef som vill leda i förändring till Falun

Vi ser möjligheter, gör du?

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

Den här tjänsten är placerad på enheten för Verkställighet i Falun.

Ditt nya jobb
Ditt uppdrag är att planera, följa upp, leda och prioritera produktionen på teamet. Vidare leder du medarbetarna genom att peka ut riktningen och vidta åtgärder för att åstadkomma enkla och enhetliga arbetssätt. Du ser att medarbetarnas kompetens och initiativ är avgörande för att lyckas i ditt uppdrag och lägger stor vikt vid att kommunicera och skapa delaktighet.

Du ansvarar för teamets budget och resultat, för medarbetare, arbetsmiljö och kvalitet. Du kommunicerar mål, vision och strategier och gör dem konkreta i din verksamhet. Genom att du coachar medarbetare, kommunicerar krav och förväntningar och ger kontinuerlig återkoppling, når ni resultat och effekt.

Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till enhetschefen.

Har du den bakgrund och de egenskaper vi söker?

Din bakgrund

  • akademisk examen från högskola eller universitet (120 poäng enligt tidigare system eller 180 högskolepoäng)
  • tidigare chefserfarenhet minst två år alternativt erfarenhet av arbete hos Kronofogden där det funnits en planering att gå vidare mot chefskap.

Dina egenskaper

Vår verksamhet utvecklas och därför söker vi dig som är nytänkande och trygg i ditt ledarskap. Du har god förmåga att leda människor och kan med gott omdöme och utifrån kundernas fokus, leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

Som ledare skapar du förutsättningar för dina medarbetare att ta ansvar för att utföra och förbättra sitt arbete. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och förstår vikten av god service och gott bemötande. Du har förmåga att skapa effektiva team, goda relationer och ett gott resultat. Du leder genom mod, prestigelöshet och tydlighet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Urvalstester kommer att användas.

Information
Anställningen är tillsvidare, men chefsförordandet är tidsbegränsat på tre år. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ref 15677-840 25198-18. Skriv gärna i din ansökan att du hittade platsannonsen på chef.se.

Om du blir aktuell för en intervju kommer dessa att hållas under v. 51.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller – försäljare.

Kontaktpersoner

Michael Persson
Enhetschef
072-1483379
michael.persson@kronofogden.se

Emma Rehnqvist Jackson
HR-konsult
010-5722465
emma.rehnqvist.jackson@skatteverket.se

Margareta Engman
facklig kontaktperson ST
010-5775956
margareta.engman@kronofogden.se

Per Swedberg
Facklig kontaktperson Saco
010-577 59 17
per.swedberg@kronofogden.se

 

Ansök direkt

Utvalda jobb

sjo%cc%88v_cyan
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Direktör till Infrastrukturavdelningen

Experter på infrastruktur inom sjöfart Infrastrukturavdelningen bidrar till utvecklingen av sjöfarten och transportinfrastrukturen genom att bereda förslag på projekt till nationella planen för transportsystemet, genomföra utredningar och hantera remisser. Planering inför genomförandet av de stora farledsprojekt som är fastställda i nationella planen för transportsystemet och som omfattar fem miljarder kronor avseende sjöfart, samt andra utpekade […]
vgs-ny
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Retail Manager sökes till Volkswagen

Volkswagen är ett av marknadens hetaste bilmärken. Vi är det näst största bilmärket sedan många år och framtiden ser ljus ut med fina lanseringar av SUV och därtill en kommande flora av elektrifierade fordon! Volkswagen kommer bli det mest köpta bilmärket av privatpersoner under hela 2018, vilket är ett resultat av vår fina produktportfölj, våra […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 5 Dec 2018

Kommunikationsdirektör

Världen förändras och vi med den, men några saker vet vi säkert: Karolinska Institutet är en arbetsplats för den som gillar utmaningar och framför allt en arbetsplats med stort engagemang, i stark utveckling. Du får: motiverade kollegor och medarbetare och som brinner för sitt uppdrag – att bidra till att förbättra människors hälsa. Du är: […]
stockholms-stad-logotyp-svart-rgb-100mm
Chefsjobb Publicerat 3 Dec 2018

Avdelningschef för personal och kompetensförsörjning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och […]
krono
Chefsjobb Publicerat 22 Nov 2018

Teamchef som vill leda i förändring till Falun

Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I […]

Chefsjobb

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden