Datum: 6 sep, 2018
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 24 sep, 2018
Kategorier: Chefer och verksamhetsledare

Ansök direkt Tipsa en vän

Sveriges Kommuner och Landsting söker sektionschef

Arbetsbeskrivning

Nu rekryterar vi en chef för den nya sektionen som ska arbeta med konferens- och eventservice samt vara internkonsulter som anlitas för administrativa uppgifter vid arbetstoppar, för olika uppdrag och vikariat. Tjänsterna erbjuds i första hand till SKL:s avdelningar men även till dotterbolagen inom koncernen.

Du ska som chef tillsammans med medarbetarna bygga upp den nya sektionen. De totalt 20 medarbetarna som tidigare tillhört två olika enheter har ett gemensamt serviceuppdrag och ett genuint intresse för att ge stöd och service. Du kommer att leda sektionen och förväntas att genom ett coachande förhållningssätt arbeta för hela sektionens arbetsresultat. Arbetssätt och rutiner kommer att utvecklas över tid och ditt bidrag till detta är viktigt. Sektionen målsättning är att vara självfinansierad.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller har motsvarande erfarenhet förvärvat på annat sätt. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av ledande befattning med personal- och budgetansvar inom konsultbranschen, service, administration eller liknande.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Förmåga att skapa motivation, engagemang och samsyn inom en grupp.
  • Erfarenhet av moderna digitala arbetssätt.
  • Erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete.
  • Förmåga att uthålligt driva ständiga förbättringar kring arbetsformer och rutiner.

Du är en prestigelös, flexibel och lösningsorienterad person som har förmågan att inspirera och arbeta med en större personalgrupp. Vi ser att du är en coachande ledare som är duktig på att motivera andra att uppnå sina mål och du är själv en målinriktad person som har lätt att samverka och fatta beslut.

Vad kan SKL erbjuda dig?

SKL erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare och där du ges möjligheten att få vara med och påverka och bygga upp en ny enhet. Vill du arbeta i Sveriges största arbetsgivarorganisation och känna att du gör skillnad? Då är detta tjänsten för dig!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar SKL med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden