Datum: 5 dec, 2018
Plats: Ovanåker, Gävleborgs län
Sista ansökningsdag: 3 jan, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Svenska Fönster söker en Systemutvecklingschef

För att ha engagerade, ansvarsfulla och friska medarbetare jobbar Svenska Fönster aktivt med friskvård och arbetsmiljö. Vi ger förutsättningar för att utvecklas inom företaget. Alla medarbetare är involverade i Svenska Fönsters arbete med ständiga förbättringar inom alla områden för att växa på marknaden och ge dagsljus i människors vardag.

Arbetsbeskrivning

Välkommen att bli vår nya medarbetare i Norra Europas största produktionsanläggning av fönster. Vi erbjuder dig ett arbete på en arbetsplats som satsar mycket på framtiden.

Vår systemutvecklingschef går nu vidare mot nya utmaningar och vi söker nu hans ersättare.

I tjänsten ingår att utveckla, organisera, leda och följa upp systemutvecklingsavdelningen.

Du arbetar tätt tillsammans med verksamheten för att bistå dem med systemstöd där grunden är affärssystemet Microsoft Dynamics AX. Mycket av systemutvecklingen sker i egen regi, vilket vi ser som en framgångsfaktor i ett innovativt och expansivt företag.

Du kommer att leda en grupp specialister bestående av 6 systemutvecklare och 2 supporttekniker som ansvarar för vidareutveckling, innovation och support av våra affärskritiska system.

I arbetet ingår budget samt personal- och arbetsmiljöansvar. Ledning och samordning av systemutvecklingsprojekt och utvecklingsprojekt av nya produkter som webbplatser, mobilapplikationer, interaktiva system och gränssnitt i olika programvaror. Vilket innebär framtagning av förstudie, kravspecifikation, design, programmering, test och implementering. Du arbetar proaktivt för att leda utvecklingen inom våra interaktiva system för att tillföra affärsvärde och verksamhetsnytta för oss och våra kunder.

Du ansvarar för att löpande följa upp, analysera och utveckla verksamhetens processer och arbetssätt avseende projektledning, systemutveckling, testning, utbildning och dokumentation. Liksom för att säkerställa en fungerande omvärldsbevakning inom IT.

Vem är du

Du har ett stort intresse för IT, människor, ledarskap, utveckling, affärer och service, samt tidigare erfarenhet av att arbeta Agilt med Scrum. Du har kombinerat dina intressen med ditt arbetsliv, vilket gett dig flerårig erfarenhet från ledande befattning inom IT branschen, som systemutvecklingschef eller liknande befattning.

Du kombinerar bra analytisk förmåga med kreativitet för att skapa långsiktiga lösningar. Du är målmedveten, och van med att organisera och leda arbete i uppdrags- och projektform. Du vill leda och planera utvecklingsarbete baserat på struktur, kvalitet samt bra ledarskap och affärsmässighet.

Du har en god social, kommunikativ och pedagogisk förmåga och vilja att tillsammans med oss utveckla vår och kundens affär, och skapa rätt förutsättningar och verktyg för arbetet, så att alla kan arbeta och samverka på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning, inom systemvetenskap, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Svenska Fönster med Experis AB.

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult:

Marjo Carlson på telefon: 026-66 32 34

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-03.

Ansök direkt

Utvalda jobb

sjo%cc%88v_cyan
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Direktör till Infrastrukturavdelningen

Experter på infrastruktur inom sjöfart Infrastrukturavdelningen bidrar till utvecklingen av sjöfarten och transportinfrastrukturen genom att bereda förslag på projekt till nationella planen för transportsystemet, genomföra utredningar och hantera remisser. Planering inför genomförandet av de stora farledsprojekt som är fastställda i nationella planen för transportsystemet och som omfattar fem miljarder kronor avseende sjöfart, samt andra utpekade […]
vgs-ny
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Retail Manager sökes till Volkswagen

Volkswagen är ett av marknadens hetaste bilmärken. Vi är det näst största bilmärket sedan många år och framtiden ser ljus ut med fina lanseringar av SUV och därtill en kommande flora av elektrifierade fordon! Volkswagen kommer bli det mest köpta bilmärket av privatpersoner under hela 2018, vilket är ett resultat av vår fina produktportfölj, våra […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 5 Dec 2018

Kommunikationsdirektör

Världen förändras och vi med den, men några saker vet vi säkert: Karolinska Institutet är en arbetsplats för den som gillar utmaningar och framför allt en arbetsplats med stort engagemang, i stark utveckling. Du får: motiverade kollegor och medarbetare och som brinner för sitt uppdrag – att bidra till att förbättra människors hälsa. Du är: […]
stockholms-stad-logotyp-svart-rgb-100mm
Chefsjobb Publicerat 3 Dec 2018

Avdelningschef för personal och kompetensförsörjning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och […]
krono
Chefsjobb Publicerat 22 Nov 2018

Teamchef som vill leda i förändring till Falun

Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I […]

Chefsjobb

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden