Datum: 14 jan, 2019
Plats: Linköping
Sista ansökningsdag: 11 feb, 2019
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Strategisk Inköpare sökes till Linköping inom flygindustrin

Arbetsbeskrivning

I rollen som strategisk inköpare kommer du bland annat att få ansvara för affärsrelationen med utvalda leverantörer för inköp av apparater till flygindustrin. Detta innebära att du kommer få teckna nya leverantörsavtal såväl som att omförhandla befintliga avtal. Vidare ingår också uppföljning och övervakning av leverantörernas långsiktiga åtagande, hantering av leverantörsrisker, arbete med kostnadskalkyler och kostnadsutveckling samt bearbetande av leverantörsmarknaden.

Utöver detta kommer du vara med och bidra i olika utvecklingsprojekt med leverantören och Saab’s produkter utifrån ditt kompetensområde.

Du kommer jobba i en internationell miljö med daglig kontakt med leverantörer från hela världen. Detta innebär att uppdraget även kan medföra resor i tjänsten. Du kommer tillhöra en av Saab Aeronautics inköpssektioner med ca. 20 andra inköpare.

Detta är ett långsiktigt uppdrag där du börjar som konsult via Experis i minst 1 år med god möjlighet till anställning hos Saab i Linköping.

Vem är du?

Som person är du kunnig, förtroendeingivande, affärsmässig och målinriktad. För att trivas i rollen är du en skicklig förhandlare med ett genuint teknikintresse.

Du skall ha flera års erfarenhet av strategiskt inköp och/eller erfarenhet av supply management. Vi ser gärna att du har haft en tidigare inriktning inom elektronik och/eller mekatronik.

Uppdraget kräver att din engelska och svenska är flytande i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:

* Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
* Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
* Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
* Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Boström via e-post: karin.bostrom@se.experis.com

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden