Datum: 4 dec, 2018
Plats: Örebro
Sista ansökningsdag: 21 dec, 2018
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Strategisk inköpare

Förutom agenturverksamheten bedriver bolaget utveckling och produktion av doftljus och rumsdofter, främst som Private Label tillverkare av kundspecifika varumärken. Bland kunderna återfinns Åhléns, H&M, Clas Ohlson, ICA, Kicks, Apoteket, Cervera mfl. Dessutom driver man under butiksnamnet The Candle Shop fyra egna specialistbutiker med doftljus. Bolaget har egna säljbolag i alla nordiska länderna samt kontor, showroom, lager och tillverkning i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt placerade i Örebro. Just nu befinner man sig i en spännande och expansiv fas med ett 30 tal medarbetare och en omsättning på ca 50 miljoner kronor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där Experis AB söker en strategisk inköpare för kunds räkning.

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare är du länken mellan bolaget och våra underleverantörer. Din roll är att hitta nya underleverantörer, skapa tydliga kravspecifikationer, prisförhandla, säkerställa leveranser och kvalitetssäkra produkterna.

I rollen som Strategisk inköpare kommer fokus ligga på att hitta nya komponenter till Private Label projekt vilket är allt från behållare till etiketter. I denna roll krävs även en tät kommunikation mellan dig och Projektkoordinatorn.

Arbetet innebär en nära dialog med underleverantörer i Europa och Asien där hög tillgänglighet med snabb och korrekt information är väsentlig. Detta är en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxt som alltid strävar efter att erbjuda sina kunder service i världsklass.

Vi söker dig som

Är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är pedagogisk och har en förmåga att förstå och se helheten. Du har tålamod och är inte rädd för att stå på dig och driva saker framåt. För att passa in i organisationen är du en social och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs. Vi söker dig som gillar utvecklingsarbete och vill vara med och driva Candles Scandinavia framåt.

Akademisk utbildning ses som en merit, men största vikten lägger vi på dina personliga egenskaper där dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter väger tungt.

Du erbjuds

Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Candles Scandinavia är idag det ledande bolaget inom sin nisch men har fortfarande mycket stora tillväxtmöjligheter i många år framöver. Företaget har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. Tjänsten är långsiktig på sikt kan den utvecklas mot större ansvarsområden.

Företaget talar om ”The Candles Way”, där de i ledarskapet jobbar värderingsstyrt. Känner du att detta överensstämmer med dina egenskaper, kompetenser och dina mål?

Sök redan idag!

Ansök direkt

Utvalda jobb

sjo%cc%88v_cyan
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Direktör till Infrastrukturavdelningen

Experter på infrastruktur inom sjöfart Infrastrukturavdelningen bidrar till utvecklingen av sjöfarten och transportinfrastrukturen genom att bereda förslag på projekt till nationella planen för transportsystemet, genomföra utredningar och hantera remisser. Planering inför genomförandet av de stora farledsprojekt som är fastställda i nationella planen för transportsystemet och som omfattar fem miljarder kronor avseende sjöfart, samt andra utpekade […]
vgs-ny
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2018

Retail Manager sökes till Volkswagen

Volkswagen är ett av marknadens hetaste bilmärken. Vi är det näst största bilmärket sedan många år och framtiden ser ljus ut med fina lanseringar av SUV och därtill en kommande flora av elektrifierade fordon! Volkswagen kommer bli det mest köpta bilmärket av privatpersoner under hela 2018, vilket är ett resultat av vår fina produktportfölj, våra […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 5 Dec 2018

Kommunikationsdirektör

Världen förändras och vi med den, men några saker vet vi säkert: Karolinska Institutet är en arbetsplats för den som gillar utmaningar och framför allt en arbetsplats med stort engagemang, i stark utveckling. Du får: motiverade kollegor och medarbetare och som brinner för sitt uppdrag – att bidra till att förbättra människors hälsa. Du är: […]
stockholms-stad-logotyp-svart-rgb-100mm
Chefsjobb Publicerat 3 Dec 2018

Avdelningschef för personal och kompetensförsörjning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och […]
krono
Chefsjobb Publicerat 22 Nov 2018

Teamchef som vill leda i förändring till Falun

Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I […]

Chefsjobb

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden