Söker du sommarjobb som ekonom i Stockholm?

Arbetsbeskrivning
Vi på Experis får ständigt in förfrågningar från våra kunder som söker efter ekonomer. Därför söker vi nu dig som är redovisningsekonom, ekonomiassistent eller nyutexaminerad från ekonomiprogrammet och vill arbeta som uthyrd konsult för Experis hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Vi söker dig som vill jobba heltid i sommar och arbetet är förlagt på kontorstider. 

Vem är du?
Du som söker utbildar dig eller har en avslutad utbildning inom ekonomi och/eller redovisning. Vi ser gärna att du har arbetat som redovisningsekonom eller som ekonomiassistent tidigare och givetvis har du goda datorkunskaper och har använt dig av Office-paketet, främst Excel.

Som person är du utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du erfarenhet från att arbeta i något affärssystem så är det mycket meriterande.

För att trivas och passa i rollen som Experiskonsult har du en stor social kompetens. Du är en ansvarsfull, positiv, lösningsorienterad och hjälpsam person. Låter detta som något för dig? Så roligt! Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag.  

Vad kan vi erbjuda dig? 
Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher.  

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. För mer information är du välkommen att kontakta Konsultchef Emma Ryvepå emma.ryve@se.experis.com alt 08 736 29 58. 

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.