Datum: 5 nov, 2018
Plats: Huddinge
Sista ansökningsdag: 3 dec, 2018
Kategorier: Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva

Ansök direkt Tipsa en vän

Senior projektledare exploatering till Huddinge kommun

Huddinge är en stor och växande Stockholmskommun med mer än 100 000 invånare. Här pågår en kraftfull utveckling som påverkar hela regionen. Här skapar vi goda livsmiljöer och ett växande näringsliv. Vi planerar, utvecklar och bygger ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. När du arbetar med samhällsbyggnadsfrågor i Huddinge har du en viktig roll i en större helhet. Vi sätter ramarna för samhällsutvecklingen och har ansvar från idé till genomförande. Ett nära samarbete mellan olika kompetenser är en av våra framgångsfaktorer. Vi arbetar också nära beslutsfattarna, politikerna, och den starka utvecklingen i kommunen ger ett stort fokus på samhällsbyggnadsfrågorna. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare och nu behöver vi bli fler.

Läs mer på www.huddinge.se/samhallsbyggare

Arbetsuppgifter

Mark- och exploateringssektionen arbetar med samhällsbyggnads- och exploateringsfrågor i samband med framtagandet och genomförandet av detaljplaner för en ny markanvändning. Många och stora projekt pågår och planeras för att möta en ökad takt i bostadsbyggandet, fler arbetsplatser och förbättrad infrastruktur i enlighet med kommunens mål. Till mark- och exploateringssektionen söker vi nu därför projektledare för stora utvecklingsprojekt. Både Flemingsberg och Kungens kurva är regionala stadskärnor där planering pågår för en stark utveckling.

Fokus för denna roll är att du kommer att få den unika möjligheten att från början vara med och utveckla en ny stadsdel i Segeltorp, i anslutning till Segeltorps centrum och industriområde. Det ska byggas både bostäder och kommunal service som kommer med detta såsom skolor mm.

Exempel på andra projekt som innebär utmaningar för Huddinge är utvecklingen av en ny variationsrik stadskärna med ett nytt handels- och kulturcentrum intill Flemingsbergs station, planeringen av en ny stadsdel med ca 4 000 bostäder i Kungens kurva, samt utvecklingen i Loviseberg med 6 000 bostäder på idag oexploaterad mark längs Spårväg Syd.

Uppdraget innebär att ansvara för och driva stora och komplexa utvecklings-projekt för bostäder, arbetsplatser och infrastruktur under samhällsbyggnadsprocessens samtliga skeden. Vi söker därför dig med starkt driv framåt, förmåga att se helheten och med engagemang för samhällsbyggnadsfrågor.

På mark- och exploateringssektionen är vi idag 17 medarbetare varav flertalet projektledare/exploateringsingenjörer. En mer renodlad projektledarroll innebär en ny tjänst på sektionen. I sektionens arbetsuppgifter ingår utöver projektledarrollen exempelvis att arbeta med markanvisningar, förhandlingar, avtalsfrågor och fastighetsägarfrågor. Vi arbetar i projektform tillsammans med andra kompetenser.

Vi har ett nära samarbete både inom sektionen och med andra sektioner. Vi har en god stämning och bra arbetsklimat. Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med stort eget ansvar.

Vem är du?

Du är en driven, engagerad och målinriktad person med både vilja och vana av att leda dig själv och andra mot uppsatta mål. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, som är flexibel, nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Du har goda ledaregenskaper och är duktig på att prioritera arbetsuppgifter och motivera andra. Du arbetar efter en tydlig struktur, och har förmågan att väga olika intressen mot varandra och ser till helheten i ditt arbete. Du har ett tydligt sätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du har förmodligen civilingenjörs- eller annan examen från en teknisk högskola med inriktning mot samhällsbyggande, väg- och vatten eller lantmäteri, samt flera års erfarenhet av projektledning eller annan samordnande roll inom bygg- och fastighetsbranschen. Erfarenhet från samhällsbyggnadsprocessen är ett krav, från offentlig eller privat sektor.

Meriterande är erfarenhet från bostads- och/eller infrastrukturprojekt såsom exploatering av nya stadsdelar, budget- och projektekonomiuppföljning samt upprättande av beslutsunderlag i samhällsbyggnadsprojekt. Kunskap om avtalsskrivning inom exploaterings-/markanvisningsavtal och markupplåtelseavtal samt fastighetsjuridik är också betydande meriter.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Huddinge kommun med Experis Engineering. För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson på 072- 503 21 64 eller maila joakim.

Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

sfr-logo-cmyk_red
Chefsjobb Publicerat 2 Nov 2018

Utvecklingschef till Studiefrämjandets riksförbund

Utvecklingschef till Studiefrämjandets riksförbund Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet in i framtiden? Genom att förbättra stödet och servicen till våra avdelningar och distrikt och genom att öka takten i vårt utvecklingsarbete vill vi rusta Studiefrämjandet för att vara med och bidra till lösningen av vår tids stora utmaningar – exempelvis hotande […]
sfr-logo-cmyk_red
Chefsjobb Publicerat 2 Nov 2018

Administrativ chef/CFO till Studiefrämjandets riksförbund

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet in i framtiden? Genom att förbättra stödet och servicen till våra avdelningar och distrikt och genom att öka takten i vårt utvecklingsarbete vill vi rusta Studiefrämjandet för att vara med och bidra till lösningen av vår tids stora utmaningar – exempelvis hotande klimatförändringar, ökande extremism, framväxande […]
region_skane
Chefsjobb Publicerat 2 Nov 2018

Enhetschefer till VO Anestesi, Operation och Intensivvård i Kristianstad

Om arbetsplatsen Gör skillnad. Varje dag. Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) är ett av regionens akutsjukhus och här finns anestesi- och operationsavdelningen, där det årligen utförs mer än 10 000 operationer varav mer än 1000 barnanestesier. Utöver detta finns en intensivvårdsavdelning, postoperativ och dagkirurgisk verksamhet samt anestesi- och smärtmottagning. Sterilcentraler finns vid sjukhusen i Kristianstad, Hässleholm och […]
gbgoperan
Chefsjobb Publicerat 29 okt 2018

Projektledare, GöteborgsOperan

Vill du bli vår nya projektledare och ha en nyckelroll i ett modernt operahus? GöteborgsOperan är ett operahus med engagerade medarbetare, avancerad teknik, komplex organisation och ett effektivt projektorienterat arbetssätt. Grunden i verksamheten är opera, dans och musikal, där du som projektledare ansvarar för och driver de produktioner som spelas på våra scener i huset, […]

Chefsjobb

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden