Datum: 9 jul, 2019
Plats: Växjö
Sista ansökningsdag: 6 aug, 2019
Kategorier: IT-chefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Säkerhetsspecialist Secure Development till Combitech i Växjö

Om tjänsten

Vi arbetar b.la. med PKI, kryptering, säker utveckling, S-SDLC, DevSecOps och design, säkerhetsgranskning av kod, nätverkssäkerhet, teknologier inom informationssäkerhet, autentiseringsmetoder/tekniker och i vårt Security Innovation Center testar vi nya lösningar och idéer, både internt och tillsammans med våra kunder.

Din roll innebär att vara med och driva och utveckla våra tjänster och kunder inom säker utveckling. Området omfattar säkerhetsgranskningar av kod, där vi fokuserar på att identifiera säkerhetsbrister i säkerhetsfunktioner i system. Hjälpa våra kunder med att säkerställa en säker utveckling i sina utvecklingsprocesser, analyser och utbildningar inom området. Och att vara en del i våra utvecklingsteam för att bidra till robusta och säkra system till våra kunder.

Du kommer få möjlighet att arbeta i stora och komplexa utvecklingsprojekt. I din roll får du stora möjligheter till utveckling inom Cyber Security.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta kunder som ligger i framkant inom Cyber Security.

Vi tror på kraften i rätt kombinationer, att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetade en unik helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt.

Om dig

Du har mer än fyra års erfarenhet av IT-säkerhet och en god förståelse för säker utveckling. Du har gärna praktisk erfarenhet av att arbeta med ett agilt arbetssätt t.ex. Scrum, Continuous Integration m.m. Du har ett stort IT-säkerhetsintresse, gärna dokumenterad erfarenhet/utbildning med IT-säkerhetsinriktning. Tjänsten kräver vidare att du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Du brinner för IT-säkerhet och systemutveckling. Du är ansvarstagande, strukturerad och metodisk. Har ett pedagogiskt sätt i mötet med andra människor. Har ett stort intresse för ny teknik. Du är självgående, drivs av problemlösning och vill hela tiden utvecklas. Du har ett stort teknikintresse och söker själv hela tiden nya kunskaper och erfarenheter.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Om Combitech

Den fjärde industriella revolutionen är här och ett digitalt paradigmskifte väntar. Samtidigt är det tydligt att människan och dialogen måste stå i centrum för att projekten ska lyckas. Technology with a purpose, helt enkelt.

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Combitech med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 0470 – 74 55 95 alt. jenny.flygare@se.experis.com.

Skicka in din ansökan senast den 6 augusti. P.g.a. semestertider kan svar på frågor och besked om urval komma att dröja till efter senaste ansökningsdatum. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

Svenska Skogsplantor
Chefsjobb Publicerat 12 Jul 2019

Resultatområdeschef Nord

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi är Sveriges och Norra Europas ledande leverantör av skogsfröer, skogsplantor och skogsföryngringar. Våra kunder är stora delar av skogsnäringen i Sverige, och även i Finland och Norge. Vi kännetecknas av högt kundfokus, hög utvecklingstakt, god […]
ljkommunlogo-color
Chefsjobb Publicerat 5 Jul 2019

Chef för strategisk och hållbar utveckling

Arbetsplats Ljusdals kommun är belägen i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till […]
ny_sormlandmus_logregions_322u_txtruta
Chefsjobb Publicerat 4 Jul 2019

Verksamhetschef/ Länsmuseichef

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang”? Om oss Sörmlands museum är ett regionalt museum – ett länsmuseum – med verksamhet i hela Sörmland. Med historia, konst och slöjd vill vi vidga vyer och väcka engagemang och bidra till att människor påverkar samhället och sin livssituation. Verksamheten rymmer allt från […]
logo-enkopingkommun
Chefsjobb Publicerat 4 Jul 2019

Kommundirektör

Om arbetsplatsen I Mälardalens mitt ligger Enköping, Sveriges närmaste stad. Med närhet till 38 städer inom tolv mils radie är det inte bara något vi säger. För oss är närhet mycket mer än geografi och fysiska avstånd. Det är ett sätt att leva. Här finns en trygghet och ett lugn som skapar tillit och engagemang. […]
ladda-ned-2
Chefsjobb Publicerat 28 Jun 2019

Teknisk direktör

Om tjänsten Norrtälje kommun är Stockholms läns största kommun till ytan. Här lever människor i skärgård, på landsbygd och i stad. Vi är 62 000 invånare som bor här, men på sommarhalvåret blir vi runt 180 000 personer tillsammans med alla sommargäster och turister. Nu söker vi dig med ett stort samhällsengagemang och kompetens inom […]
polisen_logga
Chefsjobb Publicerat 24 Jun 2019

Kanslidirektör

Arbetsplatsbeskrivning Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med knappt 30 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polismyndigheten står inför en omfattande tillväxt de kommande åren samtidigt som kraven på polisen har ökat. En utbredning av den grova brottsligheten, en mer komplex brottsstruktur med fler svåruppklarade brott, ökade […]

Chefsjobb