vgs-ny

Datum: 6 dec, 2018
Företag: Volkswagen
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 31 dec, 2018
Kategorier: Försäljning, marknad, reklam, Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

Retail Manager sökes till Volkswagen

Volkswagen är ett av marknadens hetaste bilmärken. Vi är det näst största bilmärket sedan många år och framtiden ser ljus ut med fina lanseringar av SUV och därtill en kommande flora av elektrifierade fordon! Volkswagen kommer bli det mest köpta bilmärket av privatpersoner under hela 2018, vilket är ett resultat av vår fina produktportfölj, våra fantastiska återförsäljare och därtill konkurrenskraftiga erbjudanden. Vi är oerhört stolta över förtroendet vi fått av våra kunder och vi vill fortsätta vara en stark, trygg samarbetspartner för både våra återförsäljare och självklart våra kunder, befintliga som kommande.

Bilbranschen står inför stora förändringar när det gäller både digitalisering och elektrifiering och vår kommande fantastiska elbilsoffensiv, med lanseringsstart 2020 kommer vara en klar ledstjärna för eldrivna fordon på svensk bilmarknad. Med det sagt, behöver vi stärka upp vår organisation med en chef för vår fortsatta satsning på privatmarknaden. Du får jobba med en stabil organisation som har ett lösningsorienterat arbetssätt och stark sammanhållning.

I rollen som Retail sales manager ansvarar du för Volkswagens försäljning till privatpersoner. I din vardag kommer du att leda både det strategiska och operativa arbetet för våra regionchefer inom försäljning. Tillsammans med ditt team analyserar ni bilmarknaden och översätter strategiska beslut till handlingsplaner. Du arbetar med att kontinuerligt driva, utveckla och implementera rutiner och processer för försäljningsavdelningen.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, och att motivera, planera och prioritera arbete ihop med ditt team gör du med enkelhet. Du är drivande och självgående, kundorienterad och lika ambitiös som dina blivande kollegor! Du har stark kommunikativ förmåga, och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Tyska är meriterande. Du har erfarenhet av att driva och leda projekt, gärna i internationella sammanhang. Du har även utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande kunskaper inom området.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom Volkswagen Group, som erbjuder ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, träningsmöjligheter och uppskattad lunchrestaurang på arbetsplatsen. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen.

Kontakt och ansökan

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:
Anders Lindblad Ordf. Unionen, tel: 08-588 348 20
Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Andreas Fällmar, telefonnummer: 070 833 63 37.

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skriv gärna i din ansökan att du hittade platsannonsen på chef.se.

Sista ansökningsdag: 31 december 2018

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden