Experis Sverige

Datum: 15 jul, 2017
Företag: Experis Sverige
Plats: Göteborg, Västra Götalands län
Sista ansökningsdag: 13 aug, 2017
Kategorier: Ekonomi, Finans, Försäkring

Ansök direkt

Redovisningsekonom – Servicekontoret Göteborg – INTERSPORT

Redovisningsekonom – Servicekontoret Göteborg – INTERSPORT 

Intersport bildades 1961 och är ett av Sveriges mest kända varumärken med cirka 150 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet. År 2015 omsatte Intersport-koncernen 4,3 miljarder kronor (inkl. moms). Intersport Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation, som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2014 omsatte Intersport över 10,8 miljarder euro globalt.
 

Läs mer på: www.intersport.se

På INTERSPORT är siktet inställt på våra kunder – det är för dem vi finns till. Varje dag som vi öppnar våra dörrar är en match där vårt uppdrag är att ge service i världsklass och överträffa våra kunders förväntningar. Vi är på en oerhört spännande resa då vi med högt tempo och full kraft bygger och formar ett nytt INTERSPORT. Oavsett om vi arbetar i butik eller på vårt servicekontor så bygger våra segrar på att vi spelar som ett team – där är din positiva energi, genombrottskraft och servicekänsla avgörande för att ta oss till en ny nivå!

Med allt vi gör vill vi förstärka vår position som Bäst på Sport. Vet inte om du visste det men INTERSPORT är världens största sportkedja, och sysselsätter i Sverige 2500 medarbetare i 150 butiker över hela vårt avlånga land. En av Sveriges största retailers, som dessutom är i ett väldigt dynamiskt och intressant skede då vi går från att ha varit ett franchise-koncept till att bli en integrerad kedja. Det innebär att samtliga processer, allt från design, inköp, logistik, butiksutseende, marknadsföring, e-handel samt ekonomifunktionen moderniseras och effektiviseras i en hög takt.

Arbetsuppgifter

– Utföra och kvalitetssäkra extern- och internredovisningen för bolagen inom koncernen
– Internredovisning omfattar framförallt att upprätta och säkerställa månadsavstämningar och kostnadsställeredovisning
– Externredovisning omfattar bl.a. Deklarationer, årsbokslut och rapportering till SCB
– Ansvarig för kontoavstämningar vid månadsbokslut
– Stödja och coacha ekonomiassistenter i deras arbete
– Upprättade av budget och prognos
– Uppföljning av utfall mot budget och prognoser
Som redovisningsekonom ingår du i vår redovisningsavdelning som idag består av 15 medarbetare. Du välkomnas till vårt Servicekontor i Göteborg och rapporterar till Head of Accounting (redovisningschefen), Olof Stenmark. 

Kvalifikationer

Som sagt var så är vi på en otroligt rolig, fartfylld och stimulerande förändringsresa. För att lyckas i rollen ser vi därför att du har en relevant ekonomiutbildning från högskola/universitet samt 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Med din kompetens och erfarenhet ser vi att du står trygg och redo att axla ansvaret som rollen kräver.

Personliga egenskaper

Att vara redovisningsekonom på INTERSPORT kräver en person som har förmåga att prestera resultat inom ett redovisningsmässigt kvalificerat område. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann, envis och slutför arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde. Du behöver utmanas och trivas med att arbeta på områden som kräver uppmärksamhet på detaljer och upprätthållandet av kvalitet och normer. Då vi arbetar med ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling ser vi även att du bidrar med idéer, ser lösningar och möjligheter på de problemområden vi möter.
En av våra viktigaste spelregler är att vi spelar som ett team – av den anledningen kommer din ödmjukhet, samarbetsförmåga och positiva inställning vara helt avgörande!
De värderingar och spelregler som driver och formar resan vi är på, är enligt nedan:
Vi utmanar, Vi älskar våra kunder, Vi spelar som ett team, Vi lyfter våra talanger, Vi spelar rättvist och Vi är effektiva.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en framtid hos världens största sportkedja, ett omväxlande arbete med ett öppet arbetsklimat med tydliga spelregler och positiva värderingar. I en miljö med stor kompetens och korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka INTERSPORTs framtid och förändringsresa. Med rätt kompetens, vilja och målmedvetenhet har du dessutom en spännande karriärsresa framför dig.
INTERSPORT söker ständigt nya medarbetare och talanger som vill utvecklas och växa oss hos. Medarbetare och ledare som fullt ut överlåter sig till vår vision och våra värderingar har alltid en plats i vårt lag. Din attityd till utmaningar, ditt engagemang för försäljning och din självklara inställning att teamet gör oss oslagbara är ovillkorligt för oss.
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag. 

Kontaktperson

I denna rekrytering har Intersport valt att samarbeta med Experis ManpowerGroup. Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten söker du genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen nedan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller anna.hallin@se.experis.com. Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är 13 augusti 2017.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

Chefsjobb Publicerat 25 Jul 2017

Plan- och bygglovschef till Höganäs kommun

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra – men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? I Höganäs lever […]
download-2
Chefsjobb Publicerat 10 Jul 2017

Stadsbyggnadsdirektör

Arbetsbeskrivning Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern historia och ska växa med nära en tredjedel till 2035. Vi ska göra plats för 150 000 nya göteborgare och bygga 80 000 nya bostäder och arbetsplatser. Göteborg ska bli en grön och nära storstad. Vision Älvstaden i stadskärnan kring Göta älv är en viktig del […]
vgrlogga-fyrfarg-obestruket-konvert
Chefsjobb Publicerat 29 Jun 2017

Chef Vuxenutbildningen, Naturbruksförvaltningen

Naturbruksförvaltningen, Naturbrukskansliet Skövde Med visionen ”Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet” driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet […]
download
Chefsjobb Publicerat 21 Jun 2017

Chef till enheten för samverkan och planering

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – […]
logo_svensk_bilsport
Chefsjobb Publicerat 15 Jun 2017

Svensk Bilsport söker en Förbundsdirektör

Vi söker en Förbundsdirektör som kan fortsätta utveckla ett av landets framgångsrikaste idrottsförbund. Framgångarna för Svensk bilsport fortsätter! Efter 23 år är åter en svensk förare i Formula 1 och inom rallycrossen har vi en regerande världsmästare. Dessutom är återväxten av svenska förare inom internationella serier rekordartad. Svenska Bilsportsförbundet söker nu en ny Förbundsdirektör – […]
av_logo
Chefsjobb Publicerat 14 Jun 2017

Stabschef inspektion

Arbetsmiljöverket är ansvarig förvaltningsmyndighet för arbetsmiljö- och arbetstidsfrågor. Vi arbetar för rätten till sunda, säkra och utvecklande arbetsförhållanden. Arbetsmiljöverket har drygt 600 anställda. Avdelningsstaben är en stabsfunktion inom inspektionsavdelningen, som har 350 medarbetare utspridda på fem regioner. Ditt nya arbete Som stabschef på inspektionsavdelningen leder du avdelningsstaben och arbetet med att samordna och stödja hela […]
sigtuna_logo_sta%cc%8a_rgb
Chefsjobb Publicerat 7 Jun 2017

Chef till Analys och support

Workplace description Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i […]

Chefsjobb