Datum: 5 sep, 2018
Plats: Malmö, Skåne län
Sista ansökningsdag: 5 okt, 2018
Kategorier: IT-chefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Projektledare till Orango

Orango har stora planer för framtiden och ska nu fortsätta att växa och driva sina framgångsrika affärer. Därför behöver man rekrytera en skicklig projektledare till sitt applikationsteam i Malmö. Vill du jobba med utmanande och långsiktiga projekt, drivs du av möjligheten att få komma in i ett starkt team och är du en person som alltid har målsättningen att leverera kvalitet? Söker du nya utmaningar och har ett stort intresse av kundvård, problemlösning och ny teknik? Då är det ett klokt beslut att söka jobbet som projektledare hos Orango!

Vad går jobbet ut på?

Du kommer bland annat att:

  • projektleda implementationer både hos befintliga och nya kunder
  • driva projekt med rätt ledarskap
  • bidra med kunskaper kring lösningsarkitekturen
  • lösa kunders behov och önskemål med hjälp av din erfarenhet inom området


Är du rätt för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som är lösningsorienterad och driven i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet av att projektleda implementationer för något av marknadens ledande affärssystem. Du har också generell erfarenhet av ekonomi, lager, produktion, logistik eller Supply Chain. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av projektledning av större it-integrationer. Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och genuint intresse för problemlösning. Viktigt är att du är en ansvarstagande person som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med Orango. I övrigt söker vi dig som:

  • har gedigen erfarenhet av att leda större projekt, antingen via en konsultorganisation eller i linje
  • har god verksamhetsförståelse samt omfattande erfarenhet av och djup kunskap kring Microsoft Dynamics 365AX
  • har kunskaper med inriktning på ekonomi, produktion eller lagerstyrning


Erbjudande

Orango arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Många anställda tar upp det faktum att företaget erbjuder en härlig atmosfär, en coachande miljö där medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet. Orango erbjuder en härlig arbetsmiljö med många gemensamma aktiviteter som några av anledningarna till att vi trivs så bra på jobbet.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Orango med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Wolf 040-660 63 20, patrik.wolf@se.experis. eller Igor Micanovic, 040-665 61 44, igor.micanovic@se.experis.com.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden