Datum: 6 jul, 2018
Plats: Göteborg, Västra Götalands län
Sista ansökningsdag: 30 sep, 2018
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Projektledare och ingenjörer inom el, styr och automation

Projektledare, elingenjör, automationsingenjör, styringenjör

Vi förser Göteborgs invånare med rent dricksvatten. Elenheten har omfattande el-, styr- och automationsanläggningar med mycket spännande teknik och spelar en väsentlig roll för att upprätthålla vattenverkens funktion. Därför behöver vi dig som delar vår entusiasm för problemlösning och projekt inom el, driftsoptimering, konstruktion och styrsystem. Beroende på hur du vill utvecklas vidare inom el, har vi flera spännande roller som du kan vara med att utforma.

Vi söker följande tjänster:

Projektledare el
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva och delta i elintensiva projekt på vattenverken. Det kan till exempel vara om- och tillbyggnationer av ställverk, reningsdelar eller större automationsprojekt. Här får du möjlighet att ansvara för projekt från förstudie till driftsättning samt ha stor frihet i arbetets och projektens utformning.

El- och automationsingenjör
Som el- och automationsingenjör kommer du ansvara för drift, underhåll och utveckling av elanläggningarna. Du får ett brett arbetsfält där du till exempel deltar i projekt, felavhjälpning och planering. På vattenverken arbetar el- och automationsingenjörerna i en processindustri som präglas av ständig utveckling och ny teknik.

Styringenjör
Som styringenjör får du använda dina kunskaper i PLC-programmering och SCADA-system. Du kommer planera, utforma och bygga upp systemarkitektur samt programmera, följa upp och dokumentera. Du kommer även att vara vår specialistkompetens i investeringsprojekt såväl som i felsökning i aktiv driftssituation. Tillsammans med ett engagerat team kommer du att jobba både med projekt och driftrelaterade uppgifter.

Kvalifikationer för samtliga tjänster

  • Utbildad högskole- eller gymnasieingenjör med inriktning el eller likvärdig kunskap genom arbetserfarenhet
  • Erfarenhet av industri, processindustri, elkraft eller automationsanläggningar
  • Goda kunskaper i CAD och Officeprogram
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift

Se följande specifika krav för respektive tjänst:

Projektledare el: Erfarenhet av projektering, konstruktion och projektledning av el-, automations- och instrumentanläggningsbyggnation.

El- och automationsingenjör: Meriterande om du har praktisk erfarenhet av elinstallationer, har elbehörighet eller kunskap om maskindirektivet och dess säkerhetskrav.

Styringenjör: Erfarenhet av PLC- och SCADA-anläggningar med inriktning mot industri, process eller maskin med erfarenhet av projektering, programmering, felsökning och drifttagning.

Tjänsten är säkerhetsklassad, vilket innebär att du som söker behöver ha svenskt medborgarskap.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Göteborgs Stad Kretslopp och Vatten med Experis, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Anesa Divovic, telefon: 072-218 07 79 eller e-mail: anesa.divovic@se.experis.com. På grund av semester under juli månad kommer vi att gå igenom ansökningar och svara på frågor i augusti. Vi ser fram emot din ansökan senast 30 september 2018.

Om Göteborgs Stad Kretslopp och Vatten
Utan vatten, inget liv. Utvecklingen av Göteborgs vattenförsörjning har formats av samhällets krav på kvalitet. Avdelningen Dricksvattenproduktion ansvarar för dricksvattenberedningen på vattenverken Alelyckan och Lackarebäck i Göteborg. Hos oss får du vara med och påverka vår verksamhet och utvecklas vidare inom el. Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Vill du vara med? Skicka in din ansökan redan nu eller kontakta mig för frågor!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb