Datum: 5 sep, 2018
Plats: Botkyrka, Stockholm
Sista ansökningsdag: 3 okt, 2018
Kategorier: Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva

Ansök direkt Tipsa en vän

Projektledare infra 50-100%. En roll utöver det vanliga!

Kauno Tiltai är Baltikums största transportinfrastrukturföretag. Sedan starten av verksamheten 1949 har företaget byggt över 100 broar och byggt och rekonstruerat ett stort antal vägar i Litauen och utomlands. Företagets tillväxt har lett till en utvidgning av verksamhetsportföljen. För närvarande ingår inte bara motorvägs- och vägbyggnadsprojekt utan även tunnlar, järnvägar, flygplatser, hamnar, uppförande av teknik- och energinätverk, produktion av byggmaterial och installation av anläggningar för avfallsanläggningar.

Sedan 2014 är Kauno tiltai etablerad på den svenska marknaden med ett helägt dotterbolag; Kauno tiltai Sweden AB. Företaget genomförde 2014-2015 sitt första svenska uppdrag väg 156, med Trafikverket som kund. Under 2016 och 2017 genomförde COMSA i samarbete med Kauno Tiltai ett uppdrag för SL och Roslagsbanan. Vi deltar regelbundet i anbud på värden mellan 100-500 miljoner sek just nu med siktet inställt på våra nästa projekt. Företaget är kvalificerat för upphandling genom bland annat TransQ och är isocertfifierade enligt 14001, 9001 och OHSAS18001. Vi har möjligheten att dra nytta av vår tekniska ”know-how”, med den kompetens och effektivitet vi har byggt upp i Litauen och med support på plats av dess team.

Men, vi vet också hur viktig den lokala förankringen är och att varje marknad har sin egen specialitet därför vill vi som nästa steg i vår etablering tillsätta en projektledare med erfarenhet av den svenska marknaden.

Nu söker vi dig som vill bli vår projektledare och framtida arbetschef i Sverige, tjänsten kan utformas på 50-100% beroende på ditt önskemål.

Vi erbjuder dig

Vår grund och kultur bygger på våra företags värderingar; professionalism, samarbete, ansvar och ärlighet. Vi värdesätter informell och enkel kommunikation och strävar efter att beslutsfattandet ska ske med våra anställda. Social jämlikhet är något vi på Kauno värderar högt.

Vi arbetar för att ha en heterogen grupp människor som är anställda hos oss. Vi har samma antal medarbetare i alla åldersgrupper. Det hjälper oss att hålla stabila, men också proaktiva. Vi är stolta över att generationer av samma familjer väljer att arbeta med oss.

Vi tror att varje anställd bäst vet hur man gör sitt jobb. Vi ger frihet men också hjälp, då och om det behövs. Vi har årliga reviews och personliga mål som diskuteras varje år. Vårt bonussystem baseras på att mål uppnås, mål som inte bara sätts ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är konstruerat för att hålla balans mellan personliga mål och organisationens mål.

Eftersom den svenska verksamheten utvecklas snabbt söker vi en projektledare för att ge övergripande ledarskapsriktning till våra projekt, vara delaktig i våra anbud samt hantering av projektkvalitet, säkerhet samt mentorskap för projektgruppen.

Om rollen

Som vår projektledare ansvarar du för:

  • Planera, styra och samordna byggverksamhet på plats för att säkerställa att projektmål uppnås inom föreskriven tidsram.
  • Delta i kostnadsberäkningen och anbudsförberedelsen
  • Konsultation om frågor om underleverantörens tillförlitlighet, teknisk kapacitet, riskhantering och andra.
  • Leda och följa upp personal, underleverantörer och projektdokumentation
  • Representerar organisation framför kunder och andra myndigheter;
  • Analysera projektresultat, förbereda projektrapporter för ledning, kunder eller andra.

Förhoppningsvis är denna position början på din framtida karriär hos oss. Beroende på ditt och företagets resultat kan du vara vår nästa arbetschef eller annan nyckelposition inom några år.

Om dig

För att lyckas på Kauno Tiltai måste du kunna arbeta effektivt i en internationell miljö med de olika bakgrunder och attityder som det innebär. Du är adaptiv och har god kommunikationsförmåga och är lyhörd. Du är en stark relationsbyggare och känner dig bekväm i att bygga dessa över alla organisationsnivåer.

Den ideala kandidaten har framgångsrikt levererat olika typer av infrastrukturprojekt, en kandidatexamen i teknik, vetenskap eller annan teknisk disciplin och minst sju års erfarenhet inom transportinfrastrukturmarknaden eller relaterat område.

Du har en framgångsrik erfarenhet av att leda, förvalta och administrera kontrakt för transportinfrastruktur (större än 20 miljoner euro) och erfarenhet av entreprenadjuridik.

Du har erfarenhet av entreprenadjuridik och förhandlingar samt talar och skriver svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav.

Det här är en möjlighet för dig som är redo att växa och vara med och etablera Kauno i Sverige, här ges du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och göra något som ingen har gjort i ditt ställe innan!

Vad väntar du på?!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kauno Tiltai med Experis Engineering. Du är välkommen att kontakta rekryteringsrkonsult Li Cederblad-Friberg 08 736 29 49. Intervjuer hålls löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

logo1
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för samhällsresurser

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post. Vi strävar efter att […]
12pts
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för marknadsutveckling

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och […]
12pts
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för myndighetsstöd

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och […]
12svenskakyrkan
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Kanslichef, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du bidra med mera himmel i Umeå? Har du gedigen erfarenhet av ledarskap och strategisk verksamhetsplanering? Vedea rekrytering söker en kanslichef till Svenska kyrkan i Umeå. Svenska kyrkan i Umeå (Umeå pastorat) består av 67 000 medlemmar, sex församlingar, hundratals ideella och förtroendevalda, 200 anställda samt en gemensam fastighetsförvaltning och begravningsverksamhet. Pastoratskansliets uppdrag är […]
download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb