hoganas2

Datum: 20 nov, 2017
Företag: Höganäs kommun
Plats: Höganäs
Sista ansökningsdag: 10 jan, 2018
Kategorier: Bygg, Anläggning, Ledarskap / Management

Ansök direkt

Plan och bygglovschef

Hög, höga, Höganäs. Är du vår nästa plan & bygglovschef?

På Kullahalvön, en särdeles vacker del av Skåne, ligger Höganäs. Här, så längt västerut i Skåne man kan komma, speglar vi oss i det glittrande havet och spanar mot Danmark vid horisonten. Det är lätt att förstå höganäsbornas höga tankar om sin stad. Inte skrytsamma, men varmt entusiastiska inför dess historia, lyriska inför omgivningen och hoppfulla inför framtiden. Det är en trakt med både yta och innehåll, inte olikt kaklet och keramiken som gjort staden vida känd. Om du gillar symbiosen mellan yta och innehåll ur ett stadsutvecklingsperspektiv så vill vi gärna veta mer om dig.

Inte stort. Inte litet. Mer mittemellan liksom.

Småstadens charm i kombination med det geografiska läget och den aningen ärelystna visionen gör Höganäs till mer än en småstad. Ingen storstad på något sätt, men väl ett trivsamt mittemellan. På vår färd mot framtiden behöver vi en dragvillig, nyfiken och utvecklingsbenägen plan- och bygglovschef.

En reseledare och upptäckare som vill utveckla möjligheter och miljöer i en charmigt levande kommun under förändring. En tillvaro där du – i det operativa och strategiska arbetet med översiktsplaner, detaljplaner och byggloven – kommer i kontakt med allt och alla. Och några till…

Du leder 19 medarbetare som alla är höga på Höganäs, och tillsammans bedriver ni det goda hantverk som skapar förutsättningar för myndighetsbeslut och samhällsbyggnadsprocesser.

Att tänka högt i Höganäs

Det är stort att tänka både rätt och fritt. Här kan du även tänka högt. Vi har ett öppet diskussions- och åsiktsklimat, och din drivkraft, målstyrning, kompetens och entusiasm är betydande i stort som smått. Om det inte framgått hittills, är det dags att påpeka att du har, och tar, ansvar för arbetsfördelning, verksamhet, personal och budget. Du är del av förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen på samhällsbyggnadsförvaltningen. Med fria och höga tankar.

Vem är du? Och vad kan du?

Lämplighet är ett svårdefinierat begrepp, men något vi rankar högt är kompetens, personlighet, attityd, sunt förnuft och kreativitet i en och samma person. Vår bild är att du leder med god självkänsla och integritet. Modernt, inspirerande och prestigelöst. Sannolikt har du varit i en befattning där receptet att coacha, navigera, uppmuntra och styra mot målet tillsammans har varit framgångsrikt.

Du har relevant högskoleutbildning och ett antal års erfarenhet från samhällsbyggnadsfrågor och plan- och bygglovsverksamhet, med tillhörande lagstiftning och regelverk. Du kan se verksamheten i ett större sammanhang och representera både internt och externt. Välutvecklad samarbetsförmåga samt kommunikativa färdigheter i tal och skrift är måsten (inga krav på skånska dock!).

Ditt arbete med verksamhetsutveckling, en politiskt styrd organisation och myndighetsutövning underlättas av din erfarenhet och den du är: Serviceminded, social och trygg. Gärna ett holistiskt synsätt, med känsla för innehåll. Och gärna höga tankar om Höganäs.

Och nu då?

Vi samarbetar med Badenoch & Clark. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Matilda Rodey, matilda.rodey@badenochandclark.se. Du ansöker om tjänsten via länken i annonsen. I vår kvalitetssäkrade process kommer du eventuellt att besvara personlighetstester och en videointervju.

Senaste ansökningsdatum är 10/1, men urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Höganäs lever småstadscharmen kvar samtidigt som kommunen följer med i den ständigt pågående utvecklingen. För att kunna möta framtidens utmaningar måste vi växa. Vår vision innebär att vi år 2025 är 27 500 stolta invånare, med företagare och medborgare som tillsammans är överens om att Höganäs är väl värt att investera, leva och växa i.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Experis Sverige
Publicerat 14 Nov 2017

Senior SCCM Client Management Specialist Rekryteras till Mansoft

Experis Sverige
Publicerat 13 Nov 2017

IT Projektledare / teknisk projektledare, Göteborg

Experis Executive
Publicerat 13 Nov 2017

Chef Service- och teknikförvaltningen i Malung-Sälens kommun

Experis Sverige
Publicerat 13 Nov 2017

Logistikchef till Bombardier

Experis Sverige
Publicerat 13 Nov 2017

Växjö kommun rekryterar en Tjänsteansvarig till IT-enheten!

Experis Sverige
Publicerat 13 Nov 2017

Regionchef / Franchisetagare sökes till Utvägen i Västerås

Experis Engineering
Publicerat 9 Nov 2017

Syntronic rekryterar utvecklingsinriktad kontorschef till Linköping

Experis Sverige
Publicerat 9 Nov 2017

Experis söker en projektledare

Experis Engineering
Publicerat 9 Nov 2017

Projektledare exploatering till Södertälje kommun

Experis IT
Publicerat 8 Nov 2017

Technical Account Manager / Sales Support – Stockholm

Experis IT
Publicerat 7 Nov 2017

Produktinformationsspecialist till ledande fordonsföretag i Göteborg!

Experis Sverige
Publicerat 7 Nov 2017

Ledig jobb Projektinköpare till fordonsindustrin, Göteborg

Experis Engineering
Publicerat 3 Nov 2017

Strukton rekryterar Projektledare inriktning konstbyggnad

Experis IT
Publicerat 24 okt 2017

IT-säkerhetsansvarig till Huddinge Kommun

Experis IT
Publicerat 24 okt 2017

Driftchef Digital Molntjänst

Experis IT
Publicerat 24 okt 2017

Plattform Manager infrastruktur verktyg till Länsförsäkringar AB

Experis Sverige
Publicerat 20 okt 2017

Experis Finance söker Redovisningsansvarig!

Experis IT
Publicerat 19 okt 2017

Förvaltningsansvarig

Publicerat 19 Sep 2017

Teknisk Bid Manager till Guard Automation

Experis Finance
Publicerat 14 Sep 2017

Gruppchef Revison till BDO Eskilstuna