hoganas2

Datum: 20 nov, 2017
Företag: Höganäs kommun
Plats: Höganäs
Sista ansökningsdag: 10 jan, 2018
Kategorier: Bygg, Anläggning, Ledarskap / Management

Ansök direkt

Plan och bygglovschef

Hög, höga, Höganäs. Är du vår nästa plan & bygglovschef?

På Kullahalvön, en särdeles vacker del av Skåne, ligger Höganäs. Här, så längt västerut i Skåne man kan komma, speglar vi oss i det glittrande havet och spanar mot Danmark vid horisonten. Det är lätt att förstå höganäsbornas höga tankar om sin stad. Inte skrytsamma, men varmt entusiastiska inför dess historia, lyriska inför omgivningen och hoppfulla inför framtiden. Det är en trakt med både yta och innehåll, inte olikt kaklet och keramiken som gjort staden vida känd. Om du gillar symbiosen mellan yta och innehåll ur ett stadsutvecklingsperspektiv så vill vi gärna veta mer om dig.

Inte stort. Inte litet. Mer mittemellan liksom.

Småstadens charm i kombination med det geografiska läget och den aningen ärelystna visionen gör Höganäs till mer än en småstad. Ingen storstad på något sätt, men väl ett trivsamt mittemellan. På vår färd mot framtiden behöver vi en dragvillig, nyfiken och utvecklingsbenägen plan- och bygglovschef.

En reseledare och upptäckare som vill utveckla möjligheter och miljöer i en charmigt levande kommun under förändring. En tillvaro där du – i det operativa och strategiska arbetet med översiktsplaner, detaljplaner och byggloven – kommer i kontakt med allt och alla. Och några till…

Du leder 19 medarbetare som alla är höga på Höganäs, och tillsammans bedriver ni det goda hantverk som skapar förutsättningar för myndighetsbeslut och samhällsbyggnadsprocesser.

Att tänka högt i Höganäs

Det är stort att tänka både rätt och fritt. Här kan du även tänka högt. Vi har ett öppet diskussions- och åsiktsklimat, och din drivkraft, målstyrning, kompetens och entusiasm är betydande i stort som smått. Om det inte framgått hittills, är det dags att påpeka att du har, och tar, ansvar för arbetsfördelning, verksamhet, personal och budget. Du är del av förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen på samhällsbyggnadsförvaltningen. Med fria och höga tankar.

Vem är du? Och vad kan du?

Lämplighet är ett svårdefinierat begrepp, men något vi rankar högt är kompetens, personlighet, attityd, sunt förnuft och kreativitet i en och samma person. Vår bild är att du leder med god självkänsla och integritet. Modernt, inspirerande och prestigelöst. Sannolikt har du varit i en befattning där receptet att coacha, navigera, uppmuntra och styra mot målet tillsammans har varit framgångsrikt.

Du har relevant högskoleutbildning och ett antal års erfarenhet från samhällsbyggnadsfrågor och plan- och bygglovsverksamhet, med tillhörande lagstiftning och regelverk. Du kan se verksamheten i ett större sammanhang och representera både internt och externt. Välutvecklad samarbetsförmåga samt kommunikativa färdigheter i tal och skrift är måsten (inga krav på skånska dock!).

Ditt arbete med verksamhetsutveckling, en politiskt styrd organisation och myndighetsutövning underlättas av din erfarenhet och den du är: Serviceminded, social och trygg. Gärna ett holistiskt synsätt, med känsla för innehåll. Och gärna höga tankar om Höganäs.

Och nu då?

Vi samarbetar med Badenoch & Clark. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Matilda Rodey, matilda.rodey@badenochandclark.se. Du ansöker om tjänsten via länken i annonsen. I vår kvalitetssäkrade process kommer du eventuellt att besvara personlighetstester och en videointervju.

Senaste ansökningsdatum är 10/1, men urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Höganäs lever småstadscharmen kvar samtidigt som kommunen följer med i den ständigt pågående utvecklingen. För att kunna möta framtidens utmaningar måste vi växa. Vår vision innebär att vi år 2025 är 27 500 stolta invånare, med företagare och medborgare som tillsammans är överens om att Höganäs är väl värt att investera, leva och växa i.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

logotype-top-2
Chefsjobb Publicerat 8 Dec 2017

Enhetschef Fastighetsbildning, Skåne-Blekinge

Lantmäteriet Fastighetsbildning söker en chef till enheten Skåne-Blekinge i region Sydöst. Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss […]
pbm_logo_web
Chefsjobb Publicerat 7 Dec 2017

PBM söker Regionchef Stockholm Executive

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster – kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap – som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser […]
trafikverket
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2017

Enhetschef Byggnadsverk

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans […]
download-4
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2017

Chef till Avdelningen för partnerskap och innovation

Sida, Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete, är en statlig myndighet som arbetar på uppdrag av Sveriges riksdag och regering för att minska fattigdomen i världen. Genom vårt arbete och tillsammans med andra bidrar vi till att genomföra Sveriges politik för global utveckling, PGU. Sida har över 700 anställda fördelade mellan tre kontor i Sverige, samt på […]
sll
Chefsjobb Publicerat 20 Nov 2017

HR-direktör till Stockholms läns landsting

Vill du ha en nyckelroll i förnyelsen och utvecklingen av en av Sveriges viktigaste arbetsgivare? På uppdrag av Stockholms läns landsting (SLL) söker Poolia Executive Search en erfaren och modig förändringsledare som vill bygga morgondagens HR-organisation. Som HR-direktör ingår du i landstingets koncernledning och du rapporterar direkt till landstingsdirektören. ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift som HR-direktör […]
hoganas2
Chefsjobb Publicerat 20 Nov 2017

Plan och bygglovschef

Hög, höga, Höganäs. Är du vår nästa plan & bygglovschef? På Kullahalvön, en särdeles vacker del av Skåne, ligger Höganäs. Här, så längt västerut i Skåne man kan komma, speglar vi oss i det glittrande havet och spanar mot Danmark vid horisonten. Det är lätt att förstå höganäsbornas höga tankar om sin stad. Inte skrytsamma, […]

Chefsjobb

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Psykolog – produktspecialist/säljare av psykologiska test till Pearson

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Supply Chain Coordinator till Stora Enso, Skoghall i sommar

Experis Finance
Publicerat 15 Dec 2017

Labeling Manager till Fresenius-Kabi AB

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Teknisk Projektledare rekryteras till FieldCore i Norrköping

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Projektchef till Moelven Byggmodul i Stockholm

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Marketing Manager till Smedbo i Helsingborg

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Logistic Coordinator till Stora Enso Fors i sommar

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Affärsutvecklare/Projektledare till Innovatums Rymd-startup-projekt

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Program Manager additive manufacturing

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Transport Coordinator till Stora Enso Skoghall i sommar

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Platschef till Moelven Byggmodul entreprenad i Stockholm

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Supply Chain Coordinator till Stora Enso, Fors i sommar

Experis Finance
Publicerat 15 Dec 2017

Account Manager till Ty Nordic!

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Sales Coordinator till Stora Enso, Skutskär i sommar

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Project Manager Mycronic

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Arbetsmiljöverket söker enhetschef för registratur och utlämnande

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

Kvalificerad ekonom till internationellt företag i Eskilstuna

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

HR – Specialist Employer Branding till Stora Enso

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

Är du Experis nästa lönespecialist?

Experis Sverige
Publicerat 13 Dec 2017

HR-specialist med fokus på Health & Safety, Göteborg