Datum: 26 mar, 2020
Plats: Linköping
Sista ansökningsdag: 26 apr, 2020
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Operativ inköpare till Region Östergötland

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa där du kan bidra till bra vård och bättre hälsa för region Östergötlands invånare? I rollen som operativ inköpare är du med och bidrar till framtidens hälso-och sjukvård.

Vad erbjuder Region Östergötland dig?

Du får en viktig roll i den spännande utvecklingsfas som verksamheten går in i, med syfte att vidareutveckla en inköpsorganisation som arbetar med kategoristyrt inköp. Ett led i denna utveckling är just rollen som operativ inköpare med förändrade och mer effektiva arbetssätt.

Vi vill också främja våra medarbetares möjlighet till balans i livet. Generösa friskvårdsmöjligheter, bra förmåner, möjlighet till visst distansarbete och flexibla arbetstider är också en del av erbjudandet. Inköp, Service och logistik är placerad mitt i centrala Linköping i trevliga och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som operativ inköpare har du ansvar för att identifiera behov, genomföra och vid behov konkurrensutsätta avrop och direktupphandlingar. Rollen är bred där du även utför förnyade konkurrensutsättningar, hanterar upphandlings- och avtalsadministration samt har avtalsansvar för vissa avtal. Därmed ansvarar du även för att ha hand om den operativa dialogen med leverantörer vad gäller avtalsförlängning, prisförhandling eller leveransavvikelser. I din roll fungerar du som länk mellan verksamhet och leverantör. Du kommer även självständigt att inhämta och sammanställa statistik men även ansvara för vissa beställningar.

Profil

För rollen som operativ inköpare söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp. Du ska ha några års erfarenhet inom inköpsområdet. Du ska behärska svenska såväl i tal som skrift. För rollen behöver du även ha en god affärsmässig förståelse.

Som person har du en naturlig förmåga att på ett förtroendeingivande sätt skapa och bygga relationer både inom organisationen och utanför. Du är resultatorienterad och arbetar fokuserat mot uppsatta mål. Vidare är du initiativtagande och ser till att saker sker utifrån en god struktur och planering. Genom en god serviceförmåga ser du till att lösa problem både efter behov men även innan de uppstår för att skapa kundnöjdhet, såväl inom organisationen som utanför.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten? I den här rekryteringen samarbetar Region Östergötland med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på Experis, 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com

Din ansökan vill vi ha via hemsidan www.experis.se senast den 2020-04-10.

Ansök direkt

Utvalda jobb

Chefsjobb

Utvalda jobb

Chefsjobb