logo-rh-2

Datum: 14 mar, 2018
Företag: Region Halland
Plats: Halland
Sista ansökningsdag: 26 mar, 2018
Kategorier: Fastigheter, Ledarskap / Management, Teknik, Naturvetenskap

Ansök direkt Tipsa en vän

Områdeschef till Teknik och Fastighet, Regionservice

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar stöd- och servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice är i början av ett utvecklingsarbete med att leverera mer standardiserade tjänster. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet med grunden utifrån ett Facility Managament-koncept.

Teknik och Fastighet är ett område inom Regionservice som totalt omfattar 85 medarbetare. Teknik och Fastighet är uppdelat i tre avdelningar Regionfastigheter och Teknisk service norr respektive söder. Regionfastigheter stödjer regionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler genom att ansvara för bygg-, förvaltning- och hyresfrågor. Teknisk service uppdrag är att sköta driften och underhåll av Region Hallands fastigheter och utföra service till våra hyresgäster. Vårt gemensamma mål är att skapa en god miljö, ge service med hög kompetens samt effektivt förvalta och utveckla regionens fastigheter.

Vi är en värdeskapande partner inom stöd och service – en del i Region Halland.

Arbetsbeskrivning

Som områdeschef ansvarar du för förvaltning av regionens fastigheter och därtill kopplat teknisk service. I uppdraget ingår att bereda ärenden för strategiskt ställningstagande avseende fastighetsinventeringar till regionens fastighetsstrateg. I uppdraget innehar du ombudsrollen i större ombyggnadsprojekt.

Uppdraget innebär att styra och leda verksamheten med fokus på resultat. Genom ditt ledarskap arbetar du för att engagera och motivera chefer och medarbetare för att vidareutveckla verksamheten med fokus på att Region Halland ska nå sina mål.

Du ingår i Regionservice ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du som söker har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och gedigen ledarerfarenhet såsom chef inom fastighetsområdet i en större organisation. Du har erfarenhet av att leda andra chefer samt är en rutinerad och meriterad verksamhetsutvecklare. Vidare ser vi att du kan uppvisa dokumenterade resultat från genomförda förändringsprocesser. Körkort är ett krav likväl att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet av LOU (Lagen om entraprenadupphandling) och dokumenterad ledarskapsutbildning ser vi det som meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, du ser behov och efterfrågar ständiga förbättringar men kan även göra relevanta prioriteringar utifrån Region Hallands mål och strategier. Du har ett strategiskt tänk och tar ansvar för helheten, både inom den egna verksamheten och inom regionen. Vidare ska du vara van att arbeta utifrån affärsmässiga perspektiv – du sätter alltid kvalitet och resultat i förhållande till kostnad.

Som ledare är du lyhörd, skapar teamkänsla, involverar och entusiasmerar samtidigt som du också vågar delegera, utmana och ställa krav. Du vågar stå för fattade beslut, både egna och regiongemensamma. Tydlighet är viktigt för dig och du är en god kommunikatör, såväl i grupp som i enskilda samtal där du både lyssnad aktivt och anpassar och säkrar att ditt budskap når fram. Slutligen är det viktigt att du är trygg i dig själv, kan reflektera över ditt eget beteende och hur det påverkar andra och har mod att utveckas.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid. Fyraårigt chefsförordnande med en tillsvidareanställning som grundanställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Tillträde september 2018.
Antal tjänster:1

Ansökan

Senaste datum för ansökan är 26 mars. Referensnummer RGS 31/18.

Kontaktpersoner

Torbjörn Svanberg, Förvaltningschef
Telefon: 035-16 24 40

Svetlana Kontic, HR-chef
Telefon: 070-629 48 24

Ulf Karlsson, Kommunal
Telefon: 035-17 45 50

Dragica Grahovac, SACO
Telefon: 073-302 15 43

Maj-Lis Adolfsson, Vision
Telefon: 010 – 455 39 99

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-6
Chefsjobb Publicerat 19 Mar 2018

Verkställande direktör, Senecta Security

Vill du vara med och skapa ett säkrare samhälle och leverera utöver marknadens standard? Senecta Security erbjuder marknadsledande och skräddarsydda system inom styr- och säkerhetsoptimering. De omsätter idag kring 50 miljoner men har betydligt högre omsättningsmål än så. Har du tidigare lyckats bygga upp och omvandla små bolag till stora? Är du sugen på att […]
av_logo-3
Chefsjobb Publicerat 16 Mar 2018

Sektionschef till Umeå

Diarienummer 2018/014107 Vi söker en kommunikativ och coachande chef med ledarerfarenhet till inspektionsavdelningen med placering vid region nord, regionkontoret i Umeå.  Ditt nya jobb innebär att du planerar och leder den operativa tillsynsverksamheten så att den bedrivs effektivt mot våra verksamhetsmål. Du har resultat-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar för en sektion med ca 14-16 medarbetare. […]
logo
Chefsjobb Publicerat 15 Mar 2018

Chef till enheten för säkerhetsskydd

Vill du arbeta med frågor som har stor långsiktig betydelse för människor, miljö och samhälle? Till vårt kontor i Katrineholm söker vi en enhetschef som kan leda arbetet inom säkerhetsskydd av kärnteknisk verksamhet m.m. Dina arbetsuppgifter Som enhetschef har du både verksamhets- och personalansvar. Du ansvarar för planering, uppföljning och rapportering samt för utveckling av […]
logo-rh-2
Chefsjobb Publicerat 14 Mar 2018

Områdeschef till Teknik och Fastighet, Regionservice

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi […]
logo-rh-2
Chefsjobb Publicerat 14 Mar 2018

Områdeschef IT/Tele på Regionservice

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi […]
stockholms-stad-logotyp-svart-rgb-100mm
Chefsjobb Publicerat 26 Feb 2018

Gymnasiechef till gymnasieavdelningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi vill att eleverna ska ha de bästa förutsättningarna, stöd och stimulans så att de utvecklas så långt som möjligt i sitt lärande. Vi vet att skickliga medarbetare och väl fungerande stödfunktioner på skolan […]

Chefsjobb