Datum: 14 jan, 2019
Plats: Karlsborg
Sista ansökningsdag: 24 jan, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Nammo i Karlsborg söker förrådschef

1870 började man tillverka ammunition i den gamla fästningen i Karlsborg. Sedan 1887 har verksamheten varit belägen i dagens fabriksanläggningar. 1989 frångick man det statliga ägandet och fr o m 1998 ägs man av norska Nammo AS som i sin tur ägs till 50% av norska staten och 50% av Patria. I Karlsborg är man cirka 150 anställda och där utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Man har i Nammogruppen sedan 1998 gått från 1 100 anställda i 4 länder till 2 400 anställda i 13 länder.

Läs mer på www.nammo.com

Nu söker vi en driven förrådschef till vår verksamhet i Karlsborg.

Dina arbetsuppgifter

Som förrådschef hos oss leder och fördelar du det dagliga arbetet inom din verksamhet tillsammans med dina 5 medarbetare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar mottagning av gods, ankomstregistrering, in- och utleveranser, hålla koll på in- och utflödet av material till och från produktionen. Inom din avdelning arbetar du också med löpande förbättringsarbete, planering och genomförande av inventering, att ansvara för skrot- och avfallshantering och att medverka i budgetarbete.

Du kommer också ha ett nära samarbete med transportansvarig gällande t ex transportplanering och stöd i import- och exportärenden.

Tjänsten är placerad i Karlsborg och rapporterar till Manager Supply Chain & Contracts. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning.

Den vi söker
Vi söker dig som har som minst gymnasiekompetens gärna kombinerat med några års erfarenhet inom förråd/lager och logistik, det är meriterande om du har kunskap inom tullhantering. Har du truckkort och/eller lastbilskörkort (gärna ADR) är detta ett plus. Vidare ser vi också gärna att du har kunskaper inom Lean.

Du har minst 3 års erfarenhet av personalledning och verksamhetsansvar samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, engelska är vårt koncernspråk. Ett krav är också att du hanterar Office-paketet utan och innan, har du dessutom erfarenhet från Microsoft Dynamics AX (Axapta) är detta meriterande.

Som person är du inkluderande och entusiasmerande, du har en naturlig förmåga att skapa engagemang hos såväl enskilda individer som hos grupper, samtidigt har du en personlighet präglad av integritet. Du motiveras av att utveckla medarbetare och verksamheter, du är noggrann till din natur och har en ekonomisk medvetenhet.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Dedication (hängivenhet), Precision (precision) och Care (omtanke).

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Nammo Sweden med Experis, en del av ManpowerGroup. Du kommer att bli anställd hos Nammo Sweden.

För mer information eller frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, 0500-38 14 37 eller petra.sivefaldt@se.experis.com.

Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Sista ansökningsdag är den 27 januari 2019 men lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden