Experis Sverige

Datum: 11 sep, 2017
Företag: Experis Sverige
Plats: Hallstahammar, Västerås, Eskilstuna, Västmanlands län, Södermanlands län, Köping
Sista ansökningsdag: 10 okt, 2017
Kategorier: Försäljning, marknad, reklam, Kontor, Administration, Kundtjänstarbeten, Management

Ansök direkt

Marknads- och kommunikationschef till AB Hallstahem

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis.

Arbetsbeskrivning
AB Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsföretag som stegvis utvecklas till att vara ett tjänsteföretag med tydligt kundfokus där medarbetarna utgör den viktigaste resursen. 
Vi inför nu en helt ny och spännande roll i företaget för att kunna ge ännu bättre service och synas på ett nytt sätt. Som Marknads- och kommunikationschef ansvarar och utvecklar du företagets kundservice, all marknadsföring och kommunikation i print och på sociala medier. Du kommer arbeta med att lyfta Hallstahem som varumärke och marknadsföra Hallstahem i de rätta sociala kanalerna för våra nya och befintliga hyresgäster.

Du stöttar dina kollegor operativt vid behov samt agerar bollplank till dem. Du jobbar med ta fram nytt marknadsmaterial och ansvarar för framtagning av Hallstahems kundtidning. Med framgång leder du ditt team på ett affärsmässigt och kundfokuserat sätt så att AB Hallstahem betraktas som kommunens mest attraktiva hyresvärd. I ditt team på fem personer så ansvarar ni för kundtjänst, uthyrning, samt information.
Du kommer att utveckla verksamheten för att möta framtida krav. Du skapar och utvecklar goda relationer med hyresgäster, företagare, andra fastighetsägare, Hyresgästföreningen samt med kommunens olika kontaktytor.  Alla chefer på Hallstahem arbetar operativt i driften och vi räknar med att din roll kommer vara delad mellan ledarskap/strategi samt operativt arbete. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.
Placeringsort är Hallstahammar.

Vem är du?
Du är en utåtriktad ledare som har erfarenhet från att leda ett team med ansvar som spänner över ett brett område. Du har troligtvis erfarenhet att av leda och utveckla arbetet i en kundtjänst. Du har breda kunskaper inom profilering och hur man tar fram marknadsföringsmaterial och hur man får fram varumärket i de digitala kanalerna och hemsidan.
Vi tror att du har en akademisk utbildning inom lämpligt område och har du erfarenhet från bostads- och/eller fastighetsbranschen så är det meriterande.

Dina personliga kompetenser är avgörande och vi tror att du är skicklig på att leda och följa upp, samt har ett utvecklat strategiskt tänkande. Du har en prestigelös personlighet och hjälper gärna till i operativa arbetet. Din roll kräver ett gott samarbete med styrelsen, hyresgäster, entreprenörer, politiker med flera. Du är tydlig, engagerande och skapar ett positivt arbetsklimat med tillit och delaktighet. 
Vad kan vi erbjuda dig?
AB Hallstahem är ett företag med en stödjande och prestigelös kultur där du får möjlighet att engagera dig i samhällsutvecklingen, samt i människors tillgång till ett bra och tryggt boende i livets olika skeenden. 

Kontaktperson
Ansök via www.experis.se. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på telefonnummer 016-15 57 33. Vänta inte med att skicka in din ansökan då ansökningar kan behandlas löpande. 

Välkommen att söka tjänsten!

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

nv_logo_sv-200
Chefsjobb Publicerat 21 Sep 2017

Avdelningschef

Naturvårdsverket söker en ledare som vill utveckla kunskapsunderlaget för strategiskt miljöarbete. Miljöanalysavdelningens uppdrag är arbetet med miljöinformationsförsörjning, miljöövervakning och miljöforskning. Avdelningen ansvarar också för samordning av berörda myndigheter i arbetet med uppföljning av miljökvalitetsmålen och utvärdering av miljöarbetet. Regeringen har utsett Naturvårdsverket till en av ett fåtal utvecklingsmyndigheter för digitaliseringen av det offentliga Sverige där avdelningen har en viktig […]
87237045-0f43-40da-9542-c508ab8f3070_300x120
Chefsjobb Publicerat 15 Sep 2017

Svalövs kommun söker Gatu- och parkchef

Om oss Med ett strategiskt läge i Öresundsregionen erbjuder vackra Svalövs kommun närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Vill man hellre bosätta sig än att pendla till de större städerna strax utanför, får man här lov att […]
download-3
Chefsjobb Publicerat 8 Sep 2017

Chef inom EU-revision

Ref: 2017-00819 ESV utvecklar den ekonomiska styrningen för regeringen, Regeringskansliet och andra statliga myndigheter samt gör analyser och prognoser av statens ekonomi. ESV är också Sveriges nationella revisionsorgan för EU-medel. Vi finns i Stockholm och har 165 anställda. Vill du leda och utveckla vårt uppdrag att revidera Sveriges EU-medel? Vi söker dig som har ett genuint […]
karolinska
Chefsjobb Publicerat 5 Sep 2017

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Karolinska Universitetssjukhuset har påbörjat en om välvande förändrings resa med målet att bli världsledande när det gäller medicinska resultat och patienternas upplevelse av vården. Därför har vi infört en ny tematisk organisation där vi arbetar i inter disciplinära team runt patienten. Vill du vara med och bygga för framtiden och utveckla din egen kompetens? Läs mer om […]
stralsakerhetsmyndigheten
Chefsjobb Publicerat 5 Sep 2017

Chef till enheten för ledningssystem

Vill du arbeta med frågor som har stor långsiktig betydelse för människor, miljö och samhälle? Till myndighetens avdelning för verksamhetsstöd söker vi nu en enhetschef. På avdelningen för verksamhetsstöd finns enheterna för ekonomi-, HR och IT samt myndighetens nya enhet för ledningssystem. Enheten för ledningssystem är en nybildad enhet och ansvarar för att förvalta och […]
borasenergi
Chefsjobb Publicerat 23 Aug 2017

VD till Borås Energi och Miljö

Borås Energi och Miljö är drivkraften för framtidens infrastruktur i Borås. Bolaget tar tillvara energiflöden i staden och omvandlar energin i bland annat hushållsavfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas till boråsarna. Bolaget erbjuder även energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är cirka 300 medarbetare inom drygt 90 […]

Chefsjobb