Datum: 3 sep, 2018
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 23 sep, 2018
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Löf söker inköpare med kunskaper i LOU

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, landstingen och regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1 miljard kronor och har en balansomslutning på cirka 10 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

Arbetsbeskrivning

Rollen som inköpare innebär att främst stödja Löfs verksamhetschefer att, utifrån deras behov och kvalitetskrav, upphandla varor/tjänster affärsmässigt, effektivt och i enlighet med gällande rätt. Detta gör du genom att ge råd och stöd till Löfs medarbetare i upphandlingsfrågor och svara på frågor som rör avtalsförvaltning. Du kommer att genomföra förstudier och marknadsanalyser inför upphandling, projektleda och genomföra offentliga upphandlingar med tillämpning av LOU, vilket bland annat innebär att i dialog med ansvarig verksamhetschef upprätta upphandlingsdokument och ta fram kravspecifikation och avtal.

Du kommer även i nära samarbete med Inköpsenhetens gruppchef och tillsammans med övriga medarbetare vara delaktig i att utveckla och effektivisera befintliga processer och metoder i syfte att skapa förutsättningar för organisationen att bedriva effektiv upphandlingsverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom exempelvis juridik eller ekonomi alternativt har kunskaper inom inköp och upphandling förvärvat på annat sätt. Du har minst tre års erfarenhet av att projektleda och genomföra upphandlingar enligt LOU. Du har mycket god kunskap i svenska, både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av strategiskt inköpsarbete med kategoristyrning eller liknande som metod och tycker om att arbeta med rutiner och processer.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som inköpare har du ett strukturerat och affärsmässigt arbetssätt samt är drivande och ansvarstagande. Som person är du noggrann, självständig och har en god pedagogisk förmåga samt en hög grad av servicevilja. Eftersom du kommer att samarbeta med kollegor på flera nivåer inom organisationen är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi har korta beslutsvägar och ett öppet klimat med en lärande kultur där vi hjälper varandra. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

För mer information och ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Löf med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken där du bifogar CV och personligt brev. Då urvalsprocessen sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Therese Thunström på 0730-62 33 72 alternativt .

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Facket för Försäkring och Finans, FTF, 08-551 010 35, lisbeth.nylen- samt Bianca Billing, Saco 08-551 011 38,

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb