ladda-ned-3

Datum: 26 sep, 2019
Företag: Region Dalarna
Plats: Mora
Sista ansökningsdag: 25 okt, 2019
Kategorier: Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

1:a linjens chef/ Platschef röntgen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Bild- och funktionsmedicin Dalarna är en gemensam basenhet med röntgenenheter i Avesta, Falun, Mora, Ludvika samt Mammografiverksamheten.

Upptagningsområdet omfattar Dalarnas 280 000 fasta invånare och ett stort antal turister sommar- och vintersäsong. Målsättningen är att erbjuda diagnostik och behandling med hög tillgänglighet och god kvalitet i säker strålmiljö samt bidra till ett friskare och tryggare liv för Dalarnas befolkning.

Arbetsuppgifter

Som första linjens chef ansvarar du för enhetens arbete där du arbetar aktivt med personal, produktion, ekonomi, utvecklingsfrågor samt arbetsmiljöfrågor. Som första linjens chef leder och skapar du goda förutsättningar för enhetens ca 35 medarbetare att utföra ett gott arbete.

Du deltar aktivt i ledningsgruppen för Bild- och funktionsmedicin, där vi tillsammans utvecklar verksamheten med fokus på möjligheter inom ramen för verksamhetens uppdrag och det patientnära arbetet. Platschefen driver arbetet i den lokala ledningsgruppen i Mora.

Som chef och ledare i Region Dalarna erbjuds du en processinriktad chefsutbildning, så att du som chef blir rustad och får en ökad förståelse för vad det innebär att leda, bemanna, producera och förbättra i en organisation som ständigt utvecklas.

Tjänsten innebär ett chefsförordnande på 3 år med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Placeringsort Mora.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan, vill och vågar vara med och utveckla verksamheten.

Vi ser att du är utbildad röntgensjuksköterska, sjuksköterska eller har förvärvat gedigen erfarenhet från arbetsledande ställning inom hälso- och sjukvården. Det är också meriterande om du har erfarenhet och vana av arbete i ledningsgrupp.

Vi vill att du ser möjligheter i utmaningar, du har en helhetssyn och ser vikten av att utöva ett tydligt ledarskap. I ditt ledarskap är du entusiasmerande och har en god förmåga att skapa engagemang hos medarbetarna. Då samverkan med andra är en viktig del i arbetet ser vi att du har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer.

Precis som oss tycker du att det är viktigt att visa nyfikenhet, kreativitet, initiativförmåga, en positiv attityd och god samarbetsförmåga samt förmåga att självständigt fatta beslut inom ramen för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande intervjuer under rekryteringstiden.

Fackliga kontakter:

Ledarna, ledarna.dalarna@regiondalarna.se

Vårdförbundet, info.dalarna@vardforbundet.se

Kommunal, kommunal.centralt@regiondalarna.se

SACO, saco.dalarna@regiondalarna.se

Vision, vision.falun@regiondalarna.se

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur.

Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om tjänsten

Befattning: Avdelningschef region/vårdavd, mott
Ort: Mora
Anställningsform: Tillsvidare
Antal tjänster: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ref nr: 50:2019:872
Ansök senast: 2019-10-25

Upplysning

Verksamhetschef Olof Ehrs
Epost olof.ehrs@regiondalarna.se
Telefon 070-6292239

Ansök direkt

Utvalda jobb

logga-kau
Chefsjobb Publicerat 9 okt 2019

Administrativ chef

Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar […]
sfr-logo-cmyk_red-3
Chefsjobb Publicerat 8 okt 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Skåne-Blekinge in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö, musik och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Brinner du för att leda, engagera och utveckla människor och verksamheter? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd […]
region_skane
Chefsjobb Publicerat 4 okt 2019

Enhetschef till Geriatrikavdelning

Gör skillnad. Varje dag. – Vi lever allt längre, vilket gör att behovet av geriatrisk vård ökar – det är här framtidens vård finns! På vår avdelning arbetar vi med CGA (Comprehensive Geriatric Assessment) som innebär att vi ser hela patientens behov, även det sociala där vi har kontakt med anhöriga. Här arbetar vi interdisciplinärt […]
509fd262-4026-4613-9b20-9641d3c0b55b
Chefsjobb Publicerat 2 okt 2019

Sektionschef för trafik och infrastrukturutveckling

Nu söker vi en öppen och kommunikativ ledare till en mångfacetterad grupp som tillsammans jobbar för att lösa regionens framtida behov av SL:s kollektivtrafik. Om tjänsten Som ny sektionschef för trafik och infrastruktur på vår avdelning för strategisk utveckling är arbetet innehållsrikt och varierande. Bland annat bidrar du till arbetet med att långsiktigt utveckla SL-trafiken, […]
ladda-ned-3
Chefsjobb Publicerat 26 Sep 2019

1:a linjens chef/ Platschef röntgen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild- och funktionsmedicin Dalarna är en gemensam basenhet med röntgenenheter i Avesta, Falun, Mora, Ludvika samt Mammografiverksamheten. Upptagningsområdet omfattar Dalarnas 280 000 fasta invånare och ett stort antal turister sommar- och vintersäsong. Målsättningen […]
sfr-logo-cmyk_red-2
Chefsjobb Publicerat 25 Sep 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Stockholm in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.  Studiefrämjandet är en ideell […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 3 Sep 2019

Chef för controllerfunktionen

Vi erbjuder dig Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra. Som chef för controllerfunktionen ges du stora möjligheter att vara delaktig och påverka vidareutvecklingen av Lantmäteriets verksamhetsstyrningsprocess. […]

Chefsjobb