Datum: 15 jan, 2019
Plats: Östersund
Sista ansökningsdag: 5 feb, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Leveranschef teknisk förvaltning till Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet inom vår fastighetsförvaltning.

Vad ska du göra?
Som leveranschef på Riksbyggen har du som huvudsaklig uppgift att säkerställa att tjänsteleveransen fungerar effektivt och med hög kvalitet. Det är i dagsläget en verksamhet med 12 medarbetare bestående av förvaltare, energiingenjör, drifttekniker och arbetsledare som i sin tur har ytterligare ca 26 fastighetsskötare (varav två är arbetsledare) och lokalvårdare i sina arbetsgrupper. Beroende på hur verksamheten utvecklas framåt kan även fler roller ta plats i verksamheten.

I ditt ansvar ingår på ett affärsmässigt sätt säkerställa rätt bemanning, följa upp beläggningsgrad och delta i kalkylarbetet. Du ska driva och utveckla verksamheten och tillsammans med dina medarbetare skapa långsiktigt god lönsamhet och nöjda kunder. I rollen förutsätts du ha ett nära samarbete med säljorganisationen.

Tillsammans med övriga inom marknadsområdet kommer du att driva strategisk och långsiktig utveckling inom marknadsområdet. Du är arbetsgivarens företrädare och ansvarar för att genom öppen dialog säkerställa och utveckla god arbetsmiljö och goda relationer med arbetstagarorganisationer. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker en ledare som är trygg och stabil i sig själv och har en god förmåga att kommunicera med medarbetare, kollegor och kunder. Du är lyhörd och kan möta dina medarbetare utifrån deras individuella behov samtidigt som du håller en tydlig linje i ditt arbete mot uppsatta mål. Du har god förmåga att inspirera, skapa engagemang och motivation i gruppen. Du är skicklig på att skapa delaktighet för att nå framgång och att driva utveckling med ett affärsmässigt tänk inom olika verksamhetsfrågor.

Tillsammans med våra duktiga medarbetare förväntas du driva utvecklingsarbete. Som ledare har du din styrka i att både kommunicera visioner och leda och förbättra det dagliga arbetet.

Vi tror att din bakgrund är från fastighetsbranschen och att du har flera års erfarenhet av tjänsteproduktion samt av säsongsbemanning. Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat i ledande befattning tidigare och erfarenhet av resultat- och budgetansvar är ett krav. Har du erfarenhet från styrelsearbete är det meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet från upphandling och upprättande av avtal med entreprenörer samt kunskap om AFF – fastighetsbranschens egen avtalsstruktur.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Ansökan och kontakt

Din ansökan skickar du till oss via experis.se senast den 4 februari 2019. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Du hittar samma tjänst på Riksbyggens hemsida.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 – 377 20 63 eller via mail annakarin.bergqvist@se.experis.com

Välkommen in med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden