Datum: 18 apr, 2019
Plats: Göteborg
Sista ansökningsdag: 30 maj, 2019
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Ledigt jobb som Sales Service Coordinator, Göteborg!

Kortfattat om rollen:

Som Sales Service Coordinator kommer du sköta orderhantering vilket således innebär att du kommer ta emot orders, flytta gods från leverantör, till lager, till kund, hanterar fakturor, bokar transporter, sköta remburser, logistik mm.
Arbetet innebär därför mycket kommunikation med kunder, leverantörer och banker internationellt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska. I din roll som Sales Service Coordinator ingå i ett team och du kommer framförallt samarbeta med en Trader (som utför affären).

Vi söker därmed dig som är en duktig, noggrann och erfaren administratör då du kommer att hantera delar av verksamhetens orderhantering och ha många olika kontakter på siter runt om i världen.
Beroende på om du är junior eller erfaren person inom området kommer rollen kunna anpassas och med tiden kommer du bli expert på ditt område.

Mer information om rollen och företaget kommer ges vid en personlig kontakt.

Omfattning: 100%
Start: Maj 2019
Uppdragslängd: Detta är ett konsultuppdrag på ca. 6 månader och för rätt person finns det chans till anställning till kund.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial utbildning, exempelvis YH-utbildning inom ekonomi eller logistik/spedition eller motsvarande
  • Har minst 1 års bakgrund av liknande roll och erfaren inom orderhantering, logistik/spedition, exporthantering, remburser etc.
  • Trivs att jobba i en internationell miljö och talar och skriver engelska obehindrat
  • Har goda kunskaper i Excel och systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i affärsystemet IFS.

För att lyckas och trivas rollen söker vi dig som är en duktig administratör med en känsla för detaljer. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och nyfiken på nya erfarenheter. Vidare ser vi att du som söker är en serviceinriktad teamplayer som är kommunikativ i ditt arbete och lyhörd för intressenters behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi erbjuder alla våra anställa en trygg anställning med allt vad det innebär i form av exempelvis:
Marknadsmässig lön
Övertidsersättning
Semester
Tjänstepension
Försäkringar enligt kollektivavtal
Kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef.
Friskvårdsbidrag och företagshälsovård .

Kontaktperson & ansökan:
Ansök genom att registrera ditt CV via länken, urval sker löpande! För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Stina Johansson på stina.johansson@se.experis.com.

Ansök direkt

Utvalda jobb

esv-logo-cmyk
Chefsjobb Publicerat 17 maj 2019

Avdelningschef Styrning, redovisning och finansiering

Vill du bidra till att göra Sverige rikare? Tillsammans med dina medarbetare verkar du för en effektiv statsförvaltning med god kontroll på statens finanser och en ekonomisk styrning som säkerställer att skattebetalarnas pengar nyttjas effektivt. ESV strävar efter att vara en modern myndighet i toppklass. Vår kultur kännetecknas av öppenhet, professionalism och utveckling. Vi söker […]
djursjukvard
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2019

Klinikchef

Mittnorrland Djursjukvård består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens […]
transportstyrelsen
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Sektionschef

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi […]
unnamed-2
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare. Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 2 maj 2019

Chef juridik inom Fastighetsbildning

Vi erbjuder dig Sektion juridik finns inom Fastighetsbildningsstöd, en enhet inom Fastighetsbildning. Enheten består av sex sektioner med olika ansvarsområden. Det övergripande uppdraget för sektion juridik är att lämna stöd till fastighetsbildningsverksamheten och divisionsledningen i juridiska frågor. På så sätt arbetar vi för en enhetlig och effektiv rättstillämpning och för att skapa förutsättningar för digital […]

Chefsjobb