Datum: 24 aug, 2018
Plats: Finspång, Östergötlands län
Sista ansökningsdag: 5 okt, 2018
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Ledigt jobb som projektledare

Ledigt jobb som projektledare för digitaliseringsprojekt

Vi på Experis söker just nu en projektledare för digitaliseringsprojekt inom Additive Manufacturing till vår uppdragsgivare Siemens i Finspång. Har du goda kunskaper av projektledning? Har du ett brinnande intresse för systemutveckling är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis.

Arbetsuppgifter:

 • Hantera projektets tidsplan
 • Hantera projektteamet och följa upp leveranser
 • Ansvara att alla projektets milstolpar är uppfyllda
 • Ansvarig för att uppdatera huvudtidsplan
 • Se till att alla aspekter av projektet är i överensstämmelse med företagets processer och rutiner
 • Ansvarig för att hålla projektet inom nuvarande budgettoleranser, följa upp den faktiska budgeten och ge budgetprognos till portföljförvaltaren månadsvis och kvartalsvis.
 • Inrätta och övervaka projekten enligt kraven och kunden
 • Utveckla affärscase

Vem är du?

Du är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning alternativt har dokumenterad motsvarande erfarenhet. Du är utbildad/certifierad inom projektledning med minst 5 års erfarenhet av projektledning och att du använder dig av ett agilt tillvägagångsätt i din projektledning. Du har även erfarenhet av mjukvaruutvecklingsprojekt.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som projektledare ser vi att du är driven, strukturerad och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Vidare har du en social förmåga som gör att du på ett positiv sätt kan leda andra.

Du är en duktig kommunikatör med förmåga att uttrycka dig väl ­ i tal och skrift ­ på såväl svenska som engelska.

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Wisth på telefonnummer 011­191897 eller e­post eva.wisth@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e­post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb